Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψήνεται» η νέα ηχηρή επιστροφή στο Λιμάνι - Το τρελό σενάριο για Καρίμ και η «μαγκιά» με Ζντιέλαρ
| 2018-01-13 22:15:00

«Ψήνεται» η νέα ηχηρή επιστροφή στο Λιμάνι - Το τρελό σενάριο για Καρίμ και η «μαγκιά» με Ζντιέλαρ

Sportdog Team
«Ψήνεται» η νέα ηχηρή επιστροφή στο Λιμάνι - Το τρελό σενάριο για Καρίμ και η «μαγκιά» με Ζντιέλαρ

Τρέχουν οι εξελίξεις στις τάξεις του Ολυμπιακού!

Καθώς προχωράμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι φήμες για τα μεταγραφικά, αλλά και τους υπάρχοντες παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να κυκλοφορούν. Άλλες έχουν βάση και άλλες όχι.

Παρεμπιπτόντως, περισσότερο από τις μεταγραφές, οι διοικούντες φαίνεται δίνουν βάση στις πωλήσεις, κάτι που υποστήριξε και ο νέος προπονητής της ομάδας, Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του την γραμμή της διοίκησης, η οποία κινείται στη λογική του ότι για να υπάρξει ενίσχυση, πρέπει πρώτα να γίνει εκκαθάριση.

Τρελό σενάριο για Ανσαριφάρντ και Κίνα

Τα τελευταία σενάρια που αναπτύχθηκαν έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας προς το πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ, φημολογία που έσπευσαν να διαψεύσουν οι Ερυθρόλευκοι τονίζοντας ότι ο Ιρανός δεν πωλείται, όπως και ο Φορτούνης.

Έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον από Κίνα είναι της… μόδας στην εποχή μας. Από τη στιγμή που οι ομάδες της ασιατικής χώρας ξοδεύουν απίστευτα ποσά για μεταγραφές, αποτελούν την τέλεια «βιτρίνα» για οποιονδήποτε μάνατζερ προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές των πελατών του. Θυμίζουμε ότι για τον Σεμπά έχει γραφτεί εδώ και καιρό ότι θα φέρει πρόταση μεγαλύτερη των 5 εκατ. από Κίνα, αλλά ακόμα δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη.

Πιθανή η επιστροφή Κάμπελ

Αναφορικά με το ζήτημα του Τζόελ Κάμπελ, μπορεί ο Ολυμπιακός να κρατά χαμηλούς τόνους στην υπόθεση, αλλά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Λιμάνι δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε, το συμβόλαιο του Κοσταρικανού με την Άρσεναλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, συνεπώς, ο δρόμος για τους Ερυθρόλευκους είναι ανοικτός. Φαντάζει δύσκολο να τον αποκτήσουν άμεσα με αγορά από την Άρσεναλ, αλλά μπορούν να διαπραγματευτούν με τον παίκτη από τώρα προκειμένου να τον «κλείσουν» για το καλοκαίρι.

Τα δεδομένα για Φιγκέιρας και Εμενίκε

Κατά τα άλλα, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι θα γυρίσει στην πατρίδα του. Πάντως, τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας περιπλέκουν κάπως την υπόθεση του δεξιού μπακ του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί ενώ η «Record» υποστήριξε ότι ο Φιγκέιρας είναι κοντά στην Μπράγκα, η «Ο Jogo» έχει… άλλη άποψη, καθώς αναφέρει ότι η πορτογαλική ομάδα κινείται για άλλον δεξιό μπακ, ονόματι Ρίλερ.

Όσο για τον έτερο «φευγάτο» της ομάδας, τον Εμάνουελ Εμενίκε, λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία, μόνο που το πρόβλημα στην υπόθεση είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα που μπορεί να καλύψει ολόκληρο το -υψηλό- συμβόλαιο του Νιγηριανού, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να «τσοντάρει» χρήματα για να διευκολύνει την παραχώρησή του.

Το «χρυσό» deal για Ζντιέλαρ και ο… Σιόβας

Όσον αφορά στους παίκτες του τωρινού ρόστερ, ένας εκ των «κομμένων», ο Σάσα Ζντιέλαρ, ενδέχεται να γεμίσει τα ταμεία του Ολυμπιακού με ένα πραγματικά απίθανο deal. Για τον Σέρβο υπάρχει πρόταση από την Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ανέρχεται στις 800.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Ασφαλώς και πρόκειται για… τρελό ποσό όταν μιλάμε για παίκτη που δεν υπολογίζεται.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει δεκτή την πρόταση ακόμα, δείγμα του ότι ευελπιστούν να πάρουν ακόμα περισσότερα για τον Ζντιέλαρ και ενδεικτικό της ιδιαίτερα πετυχημένης λογικής που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια και έχει φέρει στον σύλλογο φοβερά έσοδα από πωλήσεις παικτών.

Χρήματα από το… πουθενά, ωστόσο, φημολογείται ότι μπορεί να φέρει και ο Δημήτρης Σιόβας της Λεγκανιές για τον οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%. Για τον διεθνή παίκτη υπάρχει μεν ενδιαφέρον, αλλά όχι επίσημη πρόταση, από ομάδα της Αγγλίας. Σε κάθε περίπτωση, γράφεται ότι η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στα 11,2 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν κάποια ομάδα την «σπάσει», ο Ολυμπιακός δικαιούται πάνω από 1 εκατ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags