Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό: Υπέγραψε ο αντι-Μασούντ στον Πανιώνιο!
| 2018-01-14 15:10:00

Οριστικό: Υπέγραψε ο αντι-Μασούντ στον Πανιώνιο!

Sportdog Team
Οριστικό: Υπέγραψε ο αντι-Μασούντ στον Πανιώνιο!

Μάθετε για ποιον πρόκειται!

Ο λόγος γίνεται για τον Μεργκίμ Μπραχίμι, που τις τελευταίες ημέρες το όνομά του βρέθηκε στο ρεπορτάζ του Πανιωνίου.

Ο Κοσοβάρος άσος είναι πλέον και επίσημα παίκτης των Κυανέρυθρων, καθώς ήρθε για να καλύψει το κενό του Μασούντ στην 11άδα του συλλόγου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο διεθνής Κοσοβάρος επιτελικός μέσος, υπέγραψε την Κυριακή το συμβόλαιό του, ενώ θα αγωνίζεται με το νούμερο “9”.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μεργκίμ Μπραχίμι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την κατάληξη της μεταγραφής μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ανυπομονώ μάλιστα να ξεκινήσω την δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.

Μου άρεσε πολύ η απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είδα ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει το ματς.

Είδα επίσης τους οπαδούς μας και μου άρεσε που υποστήριζαν την ομάδα με πάθος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου έχουν ήδη στείλει και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags