Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Ο ΑΠΟΕΛ σταμάτησε στα... οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-14 18:37:00

Απίστευτο! Ο ΑΠΟΕΛ σταμάτησε στα... οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο ΑΠΟΕΛ σταμάτησε στα... οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα σκοράρουν κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς (0-8)!

Το ΑΠΟΕΛ έκανε ότι ήθελε απέναντι σε μια τραγική Δόξα στο πρώτο μέρος. Έβαλε τέσσερα γκολ και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πέναλτι αφού στο 3' ο Ντε Καμάργκο ανατράπηκε απ' τον Πουτζιουρή. Ο Μοράις ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε νωρίς-νωρίς το 0-1. Μάλιστα άμεσα θα μπορούσε να έρθει και δεύτερο γκολ όμως στο 6' πρώτα ο Γρεμσλ απέκρουσε το σουτ του Σόουζα και στην εξέλιξη ο Ζαχίντ σούταρε λίγο έξω. Στο 11' ο τερματοφύλακας της Δόξας έβγαλε άλλη μια απόκρουση σε σουτ του Ζαχίντ, μετά από ωραίο συνδυασμό. Η τρίτη ευκαιρία για τον Πακιστανό ήρθε στο 15' και αυτή την φορά την εκμεταλλεύτηκε αφού από κοντά είχε εύκολο έργο και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Το ιδανικό για το ΑΠΟΕΛ ξεκίνημα διαμόρφωσε και την εικόνα του αγώνα στην συνέχεια... Πλέον η ομάδα του Δώνη με ηρεμία και χωρίς άγχος, έψαξε με υπομονή και άλλα γκολ. Η Δόξα στο 21' απείλησε για πρώτη φορά με τον Ενγκουενέ ενώ στο 25' ο Ζαχίντ ήταν μέσα σε άλλη μια φάση όταν έπιασε την κεφαλιά και ο Γρεμσλ έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη ο Σόουζα γέμισε από αριστερά και ο Ενσούε σκόραρε με το κεφάλι, στην πρώτη του ευκαιρία ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ!

Στο 34' ηταν η σειρά του Εφραίμ να σκοράρει, όταν με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-4. Στο 37' χάθηκε νέα ευκαιρία και για άλλο γκολ όταν ο Γρεμσλ έπεσε στα πόδια του Ντε Καμάργκο και τον σταμάτησε μόλις πριν πλασάρει.

Ημίχρονο με άλλα τέσσερα

Με ευκαιρία για την Δόξα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο, όμως ο Πέρεζ στην πρώτη φορά που χρειάστηκε, νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ενγκουενέ στο 49'. Δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε πέμπτο γκολ, με κεφαλιά του Ντε Καμάργκο μετά από κόρνερ του Ζαχίντ. Στο 57' ο Μακρής έγινε ο έκτος παίκτης που σκοράρει αφού ένα λεπτό μετά που μπήκε στο γήπεδο, με ωραίο κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ορ σκόραρε για το 0-6! Ο Κύπριος διεθνής ένα λεπτό αργότερα έδωσε και ασίστ, στον Εφραίμ που από κοντά έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 71' ο Αλωνεύτης είχε και αυτός ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν έπιασε καλά την λόμπα και στο 72' ο Μπερτόλιο σούταρε μόλις έξω. Αντίθετα ο Εφραίμ δέκα λεπτά αργότερα ήταν εύστοχος και έκανε χατ-τρικ. Πρώτα ο Γρεμσλ τον νίκησε όμως στο ριμπάουντ πλάσαρε εύκολα για το 0-8!

Δόξα: Γρεμσλ, Σισοκό, Μπα, Κιφουετί, Παπαφώτης, Πίκολι, Κένιντι, Ενγκουενέ, Ιωάννου, Κυριάκου, Πουτζιουρής (46' Ροντρίγκες)

ΑΠΟΕΛ: Πέρεζ, Ενσούε, Βούρος (56' Μακρής), Πολιάκοφ, Λάγο, Μοράις, Σόουζα (46' Αλωνεύτης), Ζαχίντ, Εφραίμ, Ορ (61' Μπερτόλιο), Ντε Καμάργκο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags