Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη για ΠΑΟ: «Ο Τσίπρας μαζί με τον Πατέρα προσπαθούν να…» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-15 18:54:00

Φοβερή αποκάλυψη για ΠΑΟ: «Ο Τσίπρας μαζί με τον Πατέρα προσπαθούν να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη για ΠΑΟ: «Ο Τσίπρας μαζί με τον Πατέρα προσπαθούν να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συμβαίνει στο Μαξίμου για το μέλλον του Τριφυλλιού;

 

Μία αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Δήμος Βερύκιος σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Alpha».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στο μέλλον του Τριφυλλιού, τόνισε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, υπάρχει συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Νικόλα Πατέρα και άλλους γνωστούς επιχειρηματίας στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να βρεθεί μία λύση και να γλιτώσουν οι πράσινοι την… καταστροφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο Δήμος Βερύκιος, ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει λύση για τον Παναθηναϊκό και αυτές τις προσπάθειες, ενισχύει ο Νικόλας Πατέρας, καθώς κι άλλες ισχυρές προσωπικότητες, που δεν έχουν απαραίτητα σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Βερύκιος: Ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή είναι Παναθηναϊκός και ασχολείται με το ποδόσφαιρο

Τσιμτσιλή: Με τον Αλαφούζο δεν έχει και τέλεια σχέση

Βερύκιος: Το στοίχημα του Τσίπρα είναι να κερδίσει τους γκάγκαρους Αθηναίους (σ.σ. τους εύπορους, τους αστούς), που στην πλειονότητα τους είναι δεξιοί. Πως θα τους κερδίσει όλους και το Κολωνάκι όλο; Εάν βρει λύση στον Παναθηναϊκό. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αφιερώνει φαιά ουσία και εργατοώρες για την ανεύρεση λύσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, βοηθάει ο γείτονας του στο Μαξίμου, από τη διπλανή πολυκατοικία στην Ηρώδου Αττικού, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας και άλλοι πολλοί, που δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά. Υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που έχουν διαβεί, σύμφωνα με πληροφορίες μου, την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και έχουν γίνει οι σχετικές διαβουλεύσεις για την επίλυση του προβλήματος του Παναθηναϊκού.

 

Δείτε παρακάτω σε βίντεο όσα αποκαλύπτει ο Δήμος Βερύκιος, από το 34:30 και μετά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags