Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στη Ριζούπολη - Κλεισμένο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Απόλλων
| 2018-01-15 22:14:00

Βόμβα στη Ριζούπολη - Κλεισμένο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Απόλλων

Sportdog Team
Βόμβα στη Ριζούπολη - Κλεισμένο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Απόλλων

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έκανε μεγάλη κίνηση.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς φερόταν τις τελευταίες ημέρες, ότι ήταν κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό.Υπήρχε μάλιστα πρωτοσέλιδο χτύπημα στον Τύπο, το οποίο ανέφερε,ότι ήταν μία ανάσα από το να φορέσει την πράσινη φανέλα. Η ιστορία όμως είχε διαφορετική εξέλιξη για το Τριφύλλι και τον 29χρονο μέσο.

Ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε με από την Τρίπολη στην Αθήνα, αλλά όχι για να παίξει στη Λεωφόρο. Ο Τσουκαλάς ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έριξε βόμβα με αυτήν την κίνηση. Ο παίκτης ήταν επιθυμία του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος είχε ζητήσει έναν μέσο έμπειρο για το κέντρο της ομάδας του.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Τσουκαλά. Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1988, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Δράμας και ΠΑΟΚ. Μάλιστα έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «βιονικός» καθώς έχει ρεκόρ 81 συνεχόμενων αγώνων -από τις 25/8/2012 έως τις 6/12/2014- με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 6».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags