Facebook Pixel Sportdog.gr | Να οι πρώτες μεταγραφές Γκαρσία - Πού παίρνει παίκτες και η κίνηση-έκπληξη στην άμυνα
| 2018-01-16 23:37:00

Να οι πρώτες μεταγραφές Γκαρσία - Πού παίρνει παίκτες και η κίνηση-έκπληξη στην άμυνα

Sportdog Team
Να οι πρώτες μεταγραφές Γκαρσία - Πού παίρνει παίκτες και η κίνηση-έκπληξη στην άμυνα

Τι ζήτησε ο Καταλανός και ποια η απάντηση από την διοίκηση.

Στο πιο κρίσιμο σημείο βρίσκονται τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς απομένουν 15 ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στο Λιμάνι καλούνται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους, τόσο για τους παίκτες που θα έρθουν όσο και για τους παίκτες που θα φύγουν.

Βέβαια, όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεργασία της διοίκησης με τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος παρότι βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα, έχει ήδη βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ, ενώ έχει ζητήσει και συγκεκριμένες προσθήκες.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Καταλανός κόουτς ζήτησε να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση δύο επιθετικών και πιο συγκεκριμένα δύο παικτών που θα μπορούν να αγωνίζονται τόσο ως δεύτερο φορ όσο και στα εξτρέμ, αλλά και ενός διαφορετικού τύπου χαφ από αυτούς που έχει.

Ο Γκαρσία έχει ήδη ξεχωρίσει τους Ζιλέ και Ρομαό, ωστόσο θα ήθελε να έχει στη μεσαία του γραμμή, ειδικά από τη στιγμή που σε πολλά παιχνίδια θα ξεκινάει μαζί στην ενδεκάδα τους Φορτούνη – Μάριν – Μιραλάς, έναν χαφ πιο γρήγορο, που θα μπορεί να βοηθάει τόσο ανασταλτικά όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Από εκεί για πέρα, για τα μπακ αριστερά και δεξιά, είχε ενημερωθεί πριν υπογράψει ότι είχαν κλείσει ήδη οι Χατζισαφί και Ιγκόρ, ενώ για το κέντρο της άμυνας η κατάσταση ήταν κάπως μπερδεμένη. Ο Καταλανός κόουτς όντως έχει διαπιστώσει πως υπάρχει πρόβλημα και πάνω σε αυτό δουλεύει στις τελευταίες προπονήσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει μεταγραφή στα στόπερ.

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό υπάρχουν οι Σισέ, Ένγκελς, Νικολάου, Μποτία και Βούκοβιτς, με τον τελευταίο πάντως να μένει και πάλι εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Λαμία, εξέλιξη που μάλλον δείχνει ότι δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες στην συνέχεια. Στο Λιμάνι πάντως, έχουν αποφασίσει, πως εάν δεν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες (και αυτό αφορά και τις άλλες θέσεις) τότε δεν θα γίνει κάποια προσθήκη!

Οι Πειραιώτες φορτσάρουν τα τελευταία 24ωρα για να ξεφορτωθούν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και παρά τα εμπόδια που υπάρχουν, αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν. Μόλις αδειάσουν οι θέσεις, τότε θα τρέξουν και για τις μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags