Facebook Pixel “Eχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ…”
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-05 19:55:00

“Eχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ…”

“Eχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ…”

O Nτιέγκο Αρίας μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα, ενώ όσον αφορά στον ίδιο υποσχέθηκε πως “έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Sport 103”

-Τι σε ικανοποίησε περισσότερο στο ματς με την Βαλερένγκα στην Τούμπα;
«Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Αλλά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Ήταν μία πολύ όμορφη νύχτα για όλους, και για μας και για τον κόσμο. Κερδίσαμε καθαρά και δίκαια τη Βαλερένγκα που είναι μία καλή ομάδα και προκριθήκαμε για την επόμενη φάση της Ευρώπης. Η πρόκριση και η νίκη δίνουν ικανοποίηση σε όλους»

-Εσύ είσαι ικανοποιημένος με την παρουσία σου; Έχεις παίξει φέτος δύο ματς βασικός δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία…
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που φέτος ξεκινάω βασικός. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα κάνω και στη συνέχεια. Έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ…».

-Σε βοήθησε ότι έκανες φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα;
«Βεβαίως και με βοήθησε η προετοιμασία με την ομάδα. Όπως όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όλοι προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο με το νέο προπονητής και είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε μία οικογένεια που προσπαθεί για το καλύτερο…»

-Ποιο γκολ από τα τρία της ομάδας σου άρεσε περισσότερο;
«Και τα τρία γκολ ήταν πολύ σημαντικά. Το γκολ του Αθανασιάδη που έκανε το 2-0 μας έκανε να αισθανθούμε πιο άνετα μέσα στο γήπεδο»

-Πως σε φωνάζουν οι συμπαίκτες σου;
«Στην Κολομβία μου είχαν βγάλει ένα παρατσούκλι και με φωνάζανε Καβάγιο (σ.σ.: στα ελληνικά σημαίνει άλογο). Εδώ στον ΠΑΟΚ με φωνάζουν κυρίως Κολομπιάνο λόγω της καταγωγής μου…»

-Πόσο σημαντικό είναι να παίζεις δίπλα σε έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Πάμπλο Γκαρσία;
«Νιώθω πάρα πολύ άνετα με τον Γκαρσία δίπλα μου. Είναι πολύ καλό να τον έχεις δίπλα σου… Χαίρομαι που είναι έτσι τα πράγματα και εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί»

-Τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;
«Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους, όπως πέρυσι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

-Ανάλογη ατμόσφαιρα με Τούμπα υπάρχει στη Λατινική Αμερική;
«Και στην Κολομβία σε κάποια γήπεδα υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί, αλλά έχω εντυπωσιαστεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό που γίνεται στην Τούμπα…»

-Κλείνοντας θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό» 

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags