Facebook Pixel Χαμός στoν ΠΑΟΚ για Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-18 13:30:00

Χαμός στην Τούμπα για Μολέντο - «Φιάσκο» και «ξεφτίλα» - Ποιος δέχεται τα βέλη, τι θα κάνει ο Ιβάν;

Sportdog Team
Χαμός στην Τούμπα για Μολέντο - «Φιάσκο» και «ξεφτίλα» - Ποιος δέχεται τα βέλη, τι θα κάνει ο Ιβάν;

Οργή για την κατάληξη με τον Βραζιλιάνο άσο. 

Είδε και απόειδε ο ΠΑΟΚ με τα «τερτίπια» του Ροντρίγκο Μολέντο και με εντολή Ιβάν Σαββίδη αποσύρθηκε από την υπόθεση της απόκτησης του Βραζιλιάνου στόπερ. Το σύνθημα είναι τώρα «πάμε γι΄ άλλα» αλλά το κακό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως έχασαν πολύτιμο χρόνο με τον Μολέντο και εκτέθηκαν στα μάτια των οπαδών τους.

Μία «βόλτα» στα ερτζιανά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι υπεραρκετή για να γίνει αντιληπτή η οργή που διακατέχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που εκτός από την… ανακούφιση που εκφράζει για την κίνηση των ασπρόμαυρων να κάνουν πίσω στην «κούρσα» για τον Μολέντο, κάνει ανοιχτά λόγο για «ξεφτίλα», «φιάσκο», «τραγικούς χειρισμούς», «ανικανότητα» και «έλλειψη σοβαρού μεταγραφικού πλάνου».

Αυτός που δέχεται τα περισσότερα βέλη, σε ένα διάστημα που έτσι κι αλλιώς η… δημοτικότητά του βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, είναι ο Λούμπος Μίχελ που είχε την ευθύνη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή Μολέντο.

Οι περισσότεροι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά «χρεώνουν» στον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή λανθασμένη στρατηγική στην όλη ιστορία από το ξεκίνημά της, με το ερώτημα να είναι πλέον τι θα πράξει ο Ιβάν Σαββίδης...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags