Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Πώς θα κάνει το «μπαμ» με τον πιτσιρικά στην επίθεση
| 2018-01-18 22:30:00

Ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Πώς θα κάνει το «μπαμ» με τον πιτσιρικά στην επίθεση

Sportdog Team
Ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Πώς θα κάνει το «μπαμ» με τον πιτσιρικά στην επίθεση

Οι προϋποθέσεις για το μεγάλο ταλέντο και ο... Καρσελά.

Οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζονται, αν και οι Ερυθρόλευκοι έχουν τονίσει ότι το ρόστερ τους είναι πλήρες.

Παρ' όλα αυτά, στην μεταγραφική επικαιρότητα της ομάδας παραμένει ο Τζόναθαν Μπαμπά της Σεντ Ετιέν, τον οποίο ορισμένα ρεπορτάζ εξακολουθούν να συνδέουν με τους Ερυθρόλευκους.

Πάντως, η περίπτωση του Ιβοριανού άσου δεν είναι τόσο απλή, ενώ υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μειώνουν τις πιθανότητες για την απόκτησή του, τουλάχιστον άμεσα.

Εάν ο 21χρονος εξτρέμ πωληθεί από τη Σεντ Ετιέν, ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολο να τον αγοράσει, καθώς είναι πανάκριβη περίπτωση. Ειδικά από τη στιγμή που μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες έχουν πουλήσει μόνο έναν παίκτη τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα τον Μοχάμεντ Μπεν, τον οποίο ούτως ή άλλως δεν υπολόγιζαν.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, οι διοικούντες του Ολυμπιακού στόχευαν πρώτα σε πωλήσεις ώστε να ελαφρύνουν το ρόστερ και μετά σε μεταγραφές. Εφόσον, λοιπόν, αυτό δεν έχει συμβεί, πιθανότατα θα πρέπει να φύγει άλλος παίκτης για να έρθει ο Μπαμπά.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Μεχντί Καρσελά υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Όσκαρ Γκαρσία και μάλιστα με προσωπική του εισήγηση, οι θέσεις των εξτρέμ γεμίζουν ακόμα περισσότερο και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για μεταγραφή.

Παρεμπιπτόντως, το θέμα του Μαροκινού αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τον Ολυμπιακό να ξεφορτωθεί ξένους παίκτες με υψηλά συμβόλαια, όπως ο Καρσελά (που παρέμεινε ανενεργός για έναν μήνα χωρίς να λυθεί το συμβόλαιό του) ή ο Εμενίκε.

Τα δεδομένα ίσως αλλάξουν εάν ο Μπαμπά δεν πωληθεί από την γαλλική ομάδα και μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι τότε ουδείς γνωρίζει τι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν με το ρόστερ του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να θελήσουν να «κλείσουν» τον ταλαντούχο παίκτη εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags