Facebook Pixel H εξήγηση του Γκαρσία για Καρσελά - Sportdog.gr
| 2018-01-19 09:40:00

H εξήγηση για την απόφαση Γκαρσία που τους «πάγωσε» όλους - Είπε στον «τελειωμένο» να...

Sportdog Team
H εξήγηση για την απόφαση Γκαρσία που τους «πάγωσε» όλους - Είπε στον «τελειωμένο» να...

Ο Ισπανός τρέλανε κόσμο και το sportdog έχει το ρεπορτάζ.

Μεγάλη έκπληξη προξένησε σε πολύ κόσμο η απόφαση του Οσκαρ Γκαρθία να ενεργοποιήσει ξανά τον Μεχντί Καρσελά. Ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Βελγομαροκινού εξτρέμ και σίγουρα του έκανε εντύπωση ότι παρότι ανήκει στο ρόστερ του συλλόγου και πληρώνεται κανονικά, δεν είχε μέχρι προχθές το δικαίωμα να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Ο Καρσελά έκανε πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 5 γκολ και 1 ασίστ σε 22 εμφανίσεις με τη Γρανάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα και ήταν από τους λίγους διασωθέντες του «ναυαγίου» της ομάδας, που οδηγήθηκε σε υποβιβασμό.

Συνεπώς, ο Γκαρθία μπορεί να έχει προσωπική άποψη για την αξία και τις ικανότητες του Καρσελά, ενώ όπως φαίνεται, δεν βρήκε στο Ρέντη εξτρέμ με τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και ζήτησε την επιστροφή του στην... κανονικότητα, κάτι που σε πρώτη φάση έγινε δεκτό από τη διοίκηση. 

Το βέβαιο είναι ότι ο Καρσελά διακατέχεται από το μεγάλο κίνητρο να μη χάσει το... τρένο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου η εθνική ομάδα του Μαρόκου θα δηλώσει παρούσα. Εκεί ποντάρει ο Γκαρθία, όπως και στο να ξυπνήσει τον εγωισμό του έμπειρου παίκτη, ο οποίος έκανε ένα σούπερ αποκαρδιωτικό πρώτο μισό στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Έχεις και πάλι μια ευκαιρία, αυτή τη φορά αξιοποίησέ την! Δείξει τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, τόσο εμάς όσο και την καριέρα σου», ήταν οι πρώτες ατάκες που είπε προς τον παίκτη ο 45χρονος προπονητής στο τετ α τετ που προηγήθηκε της επανόδου του στην πρώτη ομάδα, με τον Καρσελά να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πότε θα παίξει ξανά σε επίσημο ματς των Ερυθρολεύκων ο 29χρονος εξτρέμ. Σίγουρα όμως, όλα θα κριθούν από την εικόνα του στις προπονήσεις, κάτι που του ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ο Γκαρθία. «Θέλω να τα δίνεις όλα στις προπονήσεις, είτε παίζεις είτε δεν παίζεις, γιατί αυτός θα είναι ο καθρέφτης σας για να μπαίνετε στην 11άδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος τεχνικός.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags