Facebook Pixel Έτσι ο ΠΑΟΚ «σβήνει» τον Μολέντο, γιατί δεν «παίζει» του Κεσέρου - Sportdog.gr
| 2018-01-19 11:25:00

Έτσι ο ΠΑΟΚ «σβήνει» τον Μολέντο - Πάει για «μπαμ», ποια ονόματα παίζουν - «Φρένο» σε Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Έτσι ο ΠΑΟΚ «σβήνει» τον Μολέντο - Πάει για «μπαμ», ποια ονόματα παίζουν - «Φρένο» σε Λουτσέσκου!

Πώς θα «ρεφάρει» ο Δικέφαλος μετά το κάζο με τον Βραζιλιάνο;

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να πάρουν «ρεβάνς» μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέντο, όπως τόνισε και ο Γιώργος Σαββίδης στα social media, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον κόσμο της ομάδας.

Η περίπτωση του Ευγέν Χατσερίντι, αν και πολύ δαπανηρή για τον ΠΑΟΚ, παραμένει πάντα ψηλά στη λίστα, ωστόσο δεν είναι η μόνη, μιας και οι «ασπρόμαυροι» κοιτάζουν και την ιταλική αγορά, προκειμένου να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα μπορέσει να «σβήσει» γρήγορα από τη μνήμη του κόσμου το σήριαλ με τον Βραζιλιάνο του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, πάντα ενδιαφέρει τον Δικέφαλο από την ελληνική αγορά η περίπτωση του νεαρού Ενέα Μιχάϊ, ωστόσο οι αρχικές απαιτήσεις του Παναιτωλικού, που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, κάνουν την υπόθεση πολύ δύσκολη. Εξάλλου, μετά το μεγάλο deal με τον Kωνσταντίνο Μαυροπάνο, τα δεδομένα με καλά ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν διαφοροποιηθεί και είναι λογικό οι αξιώσεις των «μικρών» να έχουν ανέβει.

Την ίδια στιγμή, στην Τούμπα ψάχνουν και για έναν επιθετικό, ο οποίος θα έρθει για να πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο χθες ο Γιώργος Σαββίδης «έκαψε» ένα όνομα που παίζει ακόμα στο ρεπορτάζ, του Ρουμάνου Κλαούντιου Κεσέρου.

Ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να αποτελεί εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και προφανώς μπορεί να έχει μπει στον «πάγο» μετά την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με παραπανίσια κιλά και εμφανώς ανέτοιμος να αγωνιστεί άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Οι διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά είναι επόμενο να είναι επιφυλακτικοί από εδώ και στο εξής με τις προτάσεις του προπονητή τους και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του επιθετικού να έχει την υπογραφή της διοίκησης και του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς «προστατεύτηκε» με κάθε τρόπο χθες από τον Γιώργο Σαββίδη.

Μπορεί ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής να έχει μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ροντρίγκο Μολέντο, ωστόσο στη διοίκηση δεν του χρεώνουν την αποτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής. Εξάλλου, επικοινωνιακά τουλάχιστον, ο πρώην διαιτητής «εξυπηρέτησε» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απορροφώντας σε μεγάλο βαθμό τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags