Facebook Pixel Ο Κοβάσεβιτς έφερε τον Ίβουσιτς στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-19 14:20:00

Κόβει και ράβει ο Ντάρκο στα μεταγραφικά - Έφερε το σούπερ ταλέντο, ποιον έχει στα σκαριά

Sportdog Team
Κόβει και ράβει ο Ντάρκο στα μεταγραφικά - Έφερε το σούπερ ταλέντο, ποιον έχει στα σκαριά

Τι ισχύει με όνομα στόπερ που ακούγεται τις τελευταίες ώρες. 

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν είχε διαρρεύσει το συγκεκριμένο όνομα, παρότι είχε γίνει γνωστό ότι οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται για ενίσχυση στον «άσο».

Ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τον έχει τσεκάρει για μεγάλο διάστημα και βάζει το χέρι του στη φωτιά για τις ικανότητές του.

Μάλιστα, εκτός από τον θηριώδη πορτιέρε (1,95 μ.), ο παλαίμαχος επιθετικός έχει προτείνει ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει γραφτεί για τους Ερυθρόλευκους, αυτή του Kιρίλ Ντεσμπόντοφ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας αποτελεί ακόμα μία εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενόψει καλοκαιριού, ο οποίος φαίνεται πως έχει επωμιστεί το έργο της εξεύρεσης ταλαντούχων παικτών από τη συγκεκριμένη αγορά.

Πάντως, όσον αφορά την περίπτωση του Mίλαν Βίλοτιτς, που ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο, δε φαίνεται πως βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, παρότι στο Λιμάνι ψάχνουν για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μετά κι από επιθυμία του Όσκαρ Γκαρσία.  

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, για να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει κάποιος άλλος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα των παραχωρήσεων.

Μάλιστα, για έρθει παίκτης για το κέντρο της άμυνας, θα πρέπει συγκεκριμένα να φύγει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, για τον οποίο υπάρχουν κάποια σενάρια τις τελευταίες ώρες, ωστόσο για την ώρα παραμένει στου Ρέντη...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags