Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην «πράσινος» για Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ: «Μπορεί να κάνει παπάδες, να πάρει πρωτάθλημα»
| 2018-01-19 20:53:00

Πρώην «πράσινος» για Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ: «Μπορεί να κάνει παπάδες, να πάρει πρωτάθλημα»

Sportdog Team
Πρώην «πράσινος» για Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ: «Μπορεί να κάνει παπάδες, να πάρει πρωτάθλημα»

Απίθανες ατάκες από πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αποσπασματικά τι δήλωσε για τον Πρίγιοβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο metrosport.gr

-Με τον Πρίγιοβιτς ήσασταν συμπαίκτες για περίπου 1,5 χρόνο. Πως βλέπεις την εξέλιξή του;

«Βλέπω να εξελίσσεται, βάζει γκολ, στην αρχή στη Λέγκια δεν έπαιζε γιατί έπαιζε ο Νίκολιτς, όταν άρχισε να βάζει γκολ όμως ήταν σημαντικός παίκτης για την Λέγκια. Με μια λέξη είναι παιχταράς, μπορεί μόνος του να κερδίσει ένα παιχνίδι».

-Τι είδους άνθρωπος είναι ο Πρίγιοβιτς; Πες μας μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα του.

«Είναι δυνατό παιδί, αν θέλει να πει κάτι μέσα στα αποδυτήρια το λέει. Αυτό είναι καλό για μένα, εκτός γηπέδου είναι πιο ήσυχος. Είναι σοβαρός άνθρωπος, δυνατός χαρακτήρας, βλέπεις στο πρόσωπο του βγάζει μια σιγουριά, μια αυτοπεποίθηση. Είναι αυτός που πάντα λέει πριν τον αγώνα ότι θα πετύχει γκολ και το κάνει».

-Υπάρχουν φήμες πως ο Πρίγιοβιτς θα πουληθεί σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει πει πως δεν πωλείται. Αρχικά πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει σε ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό καθώς η Ρεν του έκανε πρόταση; Ή στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς παλιότερα υπήρχε ενδιαφέρον και από εκεί.

«Νομίζω ότι μπορεί να παίξει παντού, φαίνεται ότι είναι σίγουρος για τις ικανότητές του, άμα θέλει μπορεί να κάνει παπάδες».

-Οταν ο Πρίγιοβιτς ήταν στη Λέγκια πετύχαινε γκολ και εκτός έδρας. Στον ΠΑΟΚ δεν το έχει καταφέρει ακόμη και για αυτό ο Λουτσέσκου προτιμάει τον Κουλούρη στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ποιό το σχόλιο σου για αυτό; Μπορεί να ανταπεξέλθει και στα εκτός όπως στην Τούμπα που έχει σκοράρει όλα τα γκολ;

«Μπορεί να παίζει και εκτός, και στη Λέγκια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να φταίει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ ή να χρειάζεται περισσότερη εμπιστοσύνη από τον προπονητή του».

-Πιστεύεις ότι μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα (έχει ήδη 8 γκολ και είναι στην 1η θέση) και να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως μπορεί να το κάνει. Νομίζω ότι θέλει και λίγη βοήθεια από τον προπονητή, να τον βάζει να παίζει, να του δείχνει ότι τον πιστεύει».

-Παρακολουθείς το ελληνικό ποδόσφαιρο; Εχει διαφορές με το πολωνικό;

«Στην Ελλάδα πάντα οι δυνατές ομάδες έχουν πολλά λεφτά και κρατούν τους καλύτερους παίκτες, στην Πολωνία μόνο δύο ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι διαφορετικά πρωταθλήματα».

-Θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με αυτούς τους παίκτες που διαθέτει, αν δεν το κάνει τώρα πότε θα το κάνει; Εχει τον κόσμο που τον βοηθάει, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος».

-Πιστεύεις πως μετά τους Οφόε και Πρίγιοβιτς θα μπορούσαν άλλοι παίκτες της Λέγκια να παίξουν στην Ελλάδα;

«Ναι μπορούν κι άλλοι να παίξουν στην Ελλάδα. Ο Ράντοβιτς είναι ένας από αυτούς, είναι εξαιρετικός παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags