Facebook Pixel Sportdog.gr | Έδωσε στίγμα για Καραϊσκάκη ο Χιμένεθ – Κίνηση που λέει πολλά
| 2018-01-20 19:00:00

Έδωσε στίγμα για Καραϊσκάκη ο Χιμένεθ – Κίνηση που λέει πολλά

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έδωσε στίγμα για Καραϊσκάκη ο Χιμένεθ – Κίνηση που λέει πολλά

 Έδειξε τις προθέσεις του για Ολυμπιακό ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση στη Λάρισα αποτελεί την αρχή ενός πολύ δύσκολου προγράμματος για την ΑΕΚ, κατά το οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα το υλικό του. Μία από τις συζητήσεις που έχει αναπτυχθεί για το στήσιμο της Ένωσης στο Καραϊσκάκη έχει να κάνει με τον άσο. Ποιον παίκτη δηλαδή θα χρησιμοποιήσει ως τερματοφύλακα ο Ισπανός τεχνικός στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Γιατί ο 53χρονος τεχνικός συνήθιζε να χρησιμοποιεί σε αυτά τα παιχνίδια τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα την Τετάρτη. Ο προπονητής του όμως δεν τον άφησε να πέσει με τη μία στα βαθιά, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Χιμένεθ έδειξε τις προθέσεις του για τον 23χρονο στον αγώνα με τη Λάρισα. Τον έριξε βασικό, προκειμένου να πάρει ρυθμό και να είναι έτοιμος για τη μάχη στο Καραϊσκάκη.

Η κίνηση του Μανόλο έχει σημασία και για έναν ακόμα λόγο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις στα παιχνίδια της Ένωσης, ειδικά στο παιχνίδι του Αγρινίου, δεν ήταν συγκεντρωμένος. Ο Κατερινιώτης παίκτης μάλιστα έφερε ευθύνη για το γκολ της ισοφάρισης. Ο προπονητής της ΑΕΚ τον άφησε στον πάγκο για να αποφορτιστεί από την πίεση και φυσικά για να τον έχει σε εγρήγορση...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags