Facebook Pixel Έτσι θα γίνει το deal στον Παναθηναϊκό, στο «παιχνίδι» ο Βάγκνερ Λοβ - Sportdog.gr
| 2018-01-23 10:55:00

Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal στον ΠΑΟ, στο «παιχνίδι» και ο Βάγκνερ Λοβ - «Τρέλες» για Κουλιμπαλί!

Sportdog Team
Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal στον ΠΑΟ, στο «παιχνίδι» και ο Βάγκνερ Λοβ - «Τρέλες» για Κουλιμπαλί!

Πώς οι «πράσινοι» μπορούν να ελπίζουν σε μια σπουδαία συμφωνία.

Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση στο «πράσινο» ρεπορτάζ ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι με το… ενάμιση πόδι εκτός Παναθηναϊκού, ωστόσο προς το παρόν το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού στην Αλάνιασπορ δεν είναι τόσο πιθανό όσο τουλάχιστον παρουσιάζεται στον Τύπο. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, το ποσό που προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι δεν ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ και, φυσικά, δεν ισχύουν τα όσα κυκλοφορούν για πρόταση 1 εκατ. ευρώ και παραπάνω.

Βεβαίως, οι Πράσινοι δεν μπορούν να παραχωρήσουν τον παίκτη με τόσα λίγα χρήματα, ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν αν η γειτονική ομάδα καταφέρει να πουλήσει τον πρώτο της σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, τον Βραζιλιάνο άσο, Βάγκνερ Λοβ.

Οι Τούρκοι ζητούν για τον έμπειρο φορ 4 εκατ. ευρώ κι αν καταφέρουν να τα βρουν στην αγορά, τότε θα μπορούν να ανεβάσουν και την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό για τον Λούκας Βιγιαφάνιες.  

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, οι Πράσινοι δε φοβούνται μήπως ο παίκτης καταφύγει στη λύση της προσφυγής για να πάρει μεταγραφή, καθώς στην περίπτωσή του είναι κατοχυρωμένοι και ο Αργεντινός δεν έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ, όπως μπορεί να συμβεί για παράδειγμα στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Παράλληλα, υπερβολικό κρίνεται και το ποσό που ακούγεται ότι η προσφέρει η Μαλίν (η... προτελευταία ομάδα του βελγικού πρωταθλήματος) για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Δεν είναι λογικό, δηλαδή, ένας σύλλογος αυτής της δυναμικής να προσφέρει 500.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν «καίγεται» συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ μπορεί, αν το θελήσει, να κερδίσει ακόμα και την ελευθερία του, προκειμένου να πάρει μεταγραφή χωρίς όφελος για την ομάδα του. 

Σε ό,τι αφορά τα όσα ακούγονται για τον Σουηδό φορ, Γκούσταβ Ένγκβαλ, θα μπορούσε όντως να ντυθεί στα πράσινα, αν και εφόσον, όμως, ο παίκτης ερχόταν δανεικός και 100% πληρωμένος από την Μπρίστολ Σίτι. Διαφορετικά η συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως και οποιαδήποτε άλλη στην παρούσα φάση, δεν μπορεί να γίνει από τον Παναθηναϊκό.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags