Facebook Pixel Έτσι θα σωθεί ο Παναθηναϊκός - Βιγιαφάνιες και Μολέντο φέρνουν άμεσα λεφτά!
| 2018-01-23 22:18:00

Έτσι θα σωθεί ο ΠΑΟ - Το... κόλπο για να πάρει ανάσα η ΠΑΕ - Ποιοι «φέρνουν» τα λεφτά!

Sportdog Team
Έτσι θα σωθεί ο ΠΑΟ - Το... κόλπο για να πάρει ανάσα η ΠΑΕ - Ποιοι «φέρνουν» τα λεφτά!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την τεράστια ανησυχία που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν με… κομμένη την ανάσα τα όσα θα γίνουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Πράσινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αύριο εκδικάζονται οι προσφυγές των Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ζόρικη για το Τριφύλλι, με πολλούς να εκτιμούν πλέον ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να γλιτώσουν και αυτή την φορά οι Πράσινοι την αφαίρεση βαθμών.

Στον Παναθηναϊκό πάντως κάνουν τα πάντα τις τελευταίες ημέρες για να βρουν λύση και αυτή την φορά και θα το κυνηγήσουν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης. ΓΙ’ αυτό και υπάρχουν τρομερές πιέσεις, εντός της ομάδας, ώστε να τρέξουν άμεσα μία πώληση, καθώς θέλουν να υπάρξει οριστική συμφωνία με την ενδιαφερόμενη ομάδα, αν γίνεται ακόμα και το βράδυ της Τρίτης ή έστω το πρωί της Τετάρτης.

Οι Πράσινοι «καίγονται» για ρευστό και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, επιθυμία τους είναι να βρουν ένα ποσό 200-250.000 ευρώ πριν την εκδίκαση των προσφυγών, ώστε να μπορέσουν να κάνουν κάποια-αντιπρόταση στους δικηγόρους των παικτών.

Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες πιέζουν τους Βραζιλιάνους να κλείσουν τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο, με την προϋπόθεση όμως να μπουν τώρα στα ταμεία του συλλόγου οι 250.000 ευρώ και όχι με δόσεις, όπως πρότειναν οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ.

Το συγκεκριμένο ποσό όμως… αναζητείται μέχρι την Τετάρτη, καθώς από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι ψάχνουν περίπου 1.25 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να τρέξουν κανονικά και χωρίς πρόβλημα οι πληρωμές.

Ίσως για αυτό και επιμένουν να ζητούν περίπου 1 εκατομμύριο από την Αλάνιασπορ για την πώληση του Βιγιαφάνιες, αν και για την ώρα υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές (με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν όμως πως οι Τούρκοι "ανέβηκαν" και πλησίασαν τις απαιτήσεις του Τριφυλλιου). Ο Αργεντινός πάντως πλέον δείχνει αποφασισμένος να φύγει και θα το κάνει είτε για την Τουρκία είτε για άλλη ομάδα στο εξωτερικό.

Άλλωστε, ο μάνατζέρ του ήταν αυτός που είχε κάνει κρούση στη Σπάρτα Πράγας πριν από περίπου 10 ημέρες, χωρίς όμως να υπάρχει ανταπόκριση. Ο «Βίγια» θεωρεί πως ήρθε η ώρα να φύγει από τον Παναθηναϊκό και έχει βγει στην… γύρα και ψάχνει την καλύτερη προοπτική για τον ίδιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags