Facebook Pixel «Τρελό» σκηνικό με Βιγιαφάνιες, «βόμβα» Μολέντο στην προπόνηση - Sportdog.gr
| 2018-01-24 10:40:00

«Τρελό» σκηνικό με Βιγιαφάνιες - «Βόμβα» Μολέντο στην προπόνηση - Ανάβει φωτιές ο Κουρμπέλης!

Sportdog Team
«Τρελό» σκηνικό με Βιγιαφάνιες - «Βόμβα» Μολέντο στην προπόνηση - Ανάβει φωτιές ο Κουρμπέλης!

Όλο το «καυτό» παρασκήνιο για τους... φευγάτους του Τριφυλλιού.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ, καθώς όλα δείχνουν ότι απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, τα ποσά που κυκλοφορούν ότι προσφέρουν οι Τούρκοι στον Παναθηναϊκό από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε ότι κρίνονται υπερβολικά και θεωρείται πολύ δύσκολο να ξεπερνούν, όπως γράφεται, το 1 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» δίνουν αγώνα προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε ρευστό, καθώς θέλουν να αποφύγουν τις δόσεις από τη στιγμή που «καίγονται» άμεσα για μετρητά, ενόψει και των σημαντικών προσφυγών που εκδικάζονται σήμερα.

Πάντως, αν δεν ολοκληρωθεί απόψε η συμφωνία για την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες, θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα για το Τριφύλλι, καθώς σε αυτά τα χρήματα ποντάρουν έτσι ώστε να κλείσει ο μήνας χωρίς δυσάρεστες εξελίξεις.

Εξάλλου, ο παίκτης παρουσιάζεται από διάφορα ρεπορτάζ να είναι σε οριακό σημείο, μιας και θέλει να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα.

Την ίδια στιγμή που αδιέξοδο φαίνεται πως υπάρχει και στην άλλη περίπτωση που μπορεί να φέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό, αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο.

Οι «πράσινοι» δεν τα έχουν βρει ακόμα με την Ιντερνασιονάλ και ο παίκτης έχει… τρελαθεί. Μάλιστα, όπως έλεγε χθες στην προπόνηση σε συμπαίκτες του σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, την προσεχή Παρασκευή έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει για την πατρίδα του, ανεξάρτητα με το αν θα έχει συμφωνήσει το Τριφύλλι με τους Βραζιλιάνους.

Μία εξέλιξη, βεβαίως, που αν συμβεί, θα «στριμώξει» ακόμα περισσότερο τους «πράσινους», καθώς μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης μπορεί να διεκδικήσει και νομικά την ελευθερία του και τελικά οι «πράσινοι» να μην αποκομίσουν κανένα όφελος από την αποχώρησή του.  

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο επίσης περίμεναν στον Παναθηναϊκό μεγάλη πρόταση, εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία κινητικότητα, όπως το sportdog.gr είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή. Η… παρέλαση ομάδων από την Ιταλία αποδείχθηκε ότι ήταν καλό μανατζερικό παιχνίδι του νέου ατζέντη του παίκτη και, πλέον, στο Τριφύλλι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον… ΠΑΟΚ.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» από τώρα για το καλοκαίρι τον Έλληνα χαφ και κάπως έτσι μπορεί να εξηγείται και η αποφασισμένη μετακίνηση παικτών του ΠΑΟΚ προς την Αθήνα, παρότι το deal με τον Ροντρίγκο Μολέντο τινάχθηκε στον αέρα.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags