Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επιλογή του ΠΑΟΚ για αντί - Τσίμιροτ - Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα του»!
| 2018-01-25 14:50:00

«Επιλογή του ΠΑΟΚ για αντί - Τσίμιροτ - Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα του»!

Sportdog Team
«Επιλογή του ΠΑΟΚ για αντί - Τσίμιροτ - Στο 1 εκατ. ευρώ η ρήτρα του»!

Θα προχωρήσει το θέμα ο Δικέφαλος του Βορρά;

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάντσον επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια πρόταση από πλευράς Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5: 

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά όχι πρόταση για τον παίκτη. Ξέρουμε ότι είναι μέσα στις δύο πρώτες επιλογές του ΠΑΟΚ για να αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αγγελόπουλος για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε πριν από 1 μήνα έως τον Ιούνιο του 2020. 

Πέρα από το 1 εκατ. ευρώ, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορούν να συζητηθούν στον αέρα, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να ικανοποιηθεί ο παίκτης. Ο παίκτης είναι ένα συγκροτημένο και ήρεμο παιδί, δεν ασχολείται με αυτά που ακούγονται, ξέρει ότι πρώτα θα πρέπειο να ικανοποιηθεί η ομάδα. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας».

Τέλος, για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος: «Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω μιλήσει μαζί του κι επειδή δεν έχει παρουσιαστεί επίσημο ενδιαφέρον δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα λειτουργεί κάτω από επαγγελματισμό και δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα εφόσον ικανοποιηθεί και ο ίδιος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags