Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρνεσεν: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στον σύλλογο»
| 2018-01-25 18:04:00

Άρνεσεν: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στον σύλλογο»

Sportdog Team
Άρνεσεν: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στον σύλλογο»

Πώς σχολίασε τη μεταγραφή Τσίμιροτ;

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε στον Αrena FM, με αφορμή τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης, αφού εκείνος ήταν που τον έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 2015. Ο Δανός αναφέρθηκε επίσης στο πέρασμά του από τον «Δικέφαλο» μιλώντας… αινιγματικά για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Άρνεσεν:

Για το τι είδε στον Τσίμιροτ και τον έφερε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν νέος και είχε μεγάλες προοπτικές όταν αποκτήθηκε. Παίζοντας μόλις έξι μήνες για τον ΠΑΟΚ, μπήκε στην Εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τεχνίτη παίκτη, που μπορεί να παίζει στο κέντρο από τη μία περιοχή στην άλλη. Μου άρεσε πάρα πολύ ως παίκτης».

Για το αν θα πετύχει στην Σταντάρ Λιέγης: «Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν είναι πολύ εύκολο για έναν νεαρό παίκτη να φύγει από την χώρα του, αλλά έτσι αποκτά παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Η θητεία του Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ ήταν μία καλή περίοδος για εκείνον. Πηγαίνει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει κι εκεί».

Για το αν θεωρεί πετυχημένο το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στον κύριο Σαββίδη. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στον ΠΑΟΚ. Πέρασα πολύ όμορφα στην Θεσσαλονίκη. Βλέπω τα παιχνίδια του και πάντα με απασχολεί το τι γίνεται στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζει και ειδικά φέτος που έχει την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το ποιες είναι οι διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ με την ομάδα που υπήρχε όταν βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορείς να χάνεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός πολύ σπάνια χάνει βαθμούς. Μου προκάλεσε έκπληξη ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει έστω και δύσκολα τα παιχνίδια και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο ο ΠΑΟΚ έχει τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχουν παίκτες στον ΠΑΟΚ που μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία του Τσίμιροτ: «Είναι πολύ δύσκολο να το πω αυτό. Εξαρτάται από τι θέλει το club από τον κάθε παίκτη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται η ομάδα. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένας παίκτης είναι καλός, αλλά από το τι χρειάζεται την δεδομένη στιγμή η ομάδα από εκείνον. Δεν θα πω ονόματα, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί παίκτες στον ΠΑΟΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στον σύλλογο. Πρώτα απ’ όλα, όμως, πρέπει η ομάδα να παραμείνει ίδια για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι, κι εφόσον, κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τότε πολλοί παίκτες θα ενδιαφέρουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ακόμη περισσότερο».

Για το αν θα βρεθεί σύντομα στην Θεσσαλονίκη: «Ανυπομονώ να έρθω, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθω. Ήμουν στην Ελλάδα για τα Χριστούγεννα. Οπωσδήποτε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ξέρω. Μακάρι να το κάνω όταν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags