Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοκριτική από τον Μπάρκα: «Δεν διαχειρίστηκα σωστά την έπαρση»
| 2018-01-26 17:23:00

Αυτοκριτική από τον Μπάρκα: «Δεν διαχειρίστηκα σωστά την έπαρση»

Sportdog Team
Αυτοκριτική από τον Μπάρκα: «Δεν διαχειρίστηκα σωστά την έπαρση»

Οι δηλώσεις του νεαρού γκολκίπερ στη NOVA.

«Είχα έπαρση, τώρα δεν υπάρχει», πρόσθεσε κάνοντας την αυτοκριτική του, ενώ σημείωσε οτι δεν επηρεάζεται η ομάδα από τα όσα έγιναν με τον Όγκνιεν Βράνιες, όπως τόνισε ο Βασίλης Μπάρκας στη NOVA, προσθέτοντας πως η ΑΕΚ είναι οικογένεια στα αποδυτήρια.

«Δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει το θέμα Βράνιες. Είναι κάτι που θα το λύσουν μεταξύ τους, η ομάδα και ο παίκτης, εμείς δεν βγαίνουμε από τον στόχο μας».

 Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Μπάρκας:

Για τον ανταγωνισμό: Υπάρχει υγιείς συναγωνισμός, τα πράγματα πάνε καλά, η ομάδα μόνο να κερδίσει έχει απ’ αυτό και πιστεύω θα κάνει καλό και στην μετέπειτα πορεία.

Για το 0-0 στο Καραϊσκάκη: Όταν δεν τρως γκολ είναι θετικό αποτέλεσμα, έχουμε την ρεβάνς με τον κόσμο μας. Σίγουρα είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα το 0-0, αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε εμείς οι τερματοφύλακες να μην δεχτούμε γκολ. Φέτος γενικά δεχόμαστε δύσκολα γκολ και είναι θετικό αφού ακόμα και με ένα γκολ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Για την τακτική στο Καραϊσκάκης: Δεν μπήκαμε αμυντικά, στα πρώτα λεπτά δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε, τα ντέρμπι κρίνονται λεπτομέρειες, σκεφτόμασταν και την ρεβάνς, θέλει σωστή διαχείριση να μην δεχτείς γκολ.

Για το κλίμα: Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα φέτος και στις χαρές και στις λύπες, σίγουρα δεν είναι εύκολο το 0-0 με την Λάρισα, αλλά εκεί φαίνονται οι οικογένειες, στις κακές στιγμές και αυτό βλέπω στα αποδυτήρια.

Για το πως αντιμετωπίζουν οι μικρές ομάδες την ΑΕΚ: Πλέον η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη δύναμη, όταν παίζουμε εκτός κλείνονται πίσω είναι δύσκολο να ανοίξεις αυτές τις άμυνες έτσι δυσκολεύει και εμείς πολύ , το είδαμε και στην Λάρισα. Δουλεύουμε όμως καθημερινά σε αυτό και θα το λύσουμε.

Για τον Βράνιες: Δεν νομίζω μας επηρεάζει το θέμα Βράνιες, θα το λύσουν μεταξύ τους η ομάδα και ο παίκτης, εμείς δεν βγαίνουμε από τον στόχο μας.

Για το κρίσιμο σημείο της σεζόν: Αν είσαι ΑΕΚ δεν υπάρχει περιθώριο από την αρχή. Το ξέρουμε όλοι, έχουμε ένα καλό ρόστερ, ο καθένας δίνε το 100% μέσα στο γήπεδο.

Για τον Μάνταλο και για τον Κονέ: Και οι δύο μεγάλοι παίκτες, δύο μεγάλα κεφάλαια για την ΑΕΚ, η απώλεια του Πέτρου είναι κάτι που μας λείπει, αλλά θα επιστρέψει σύντομα, ο Κονέ πάει καλά και ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια.

Για τη δική του βελτίωση: Ισχύει ότι υπάρχει βελτίωση, είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες,. Για μένα πιο πολύ ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, ίσως μια έπαρση που είχα μετά από κάποια καλά ματς, το σκέφτηκα το καλοκαίρι, το σκέφτηκα παραπάνω μετά τον τραυματισμό. Τώρα είμαι έτοιμος. Δεν διαχειρίστηκα σωστά την έπαρση, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, δεν είναι εύκολο. Ο κόσμος δεν είναι χαζός μπορεί να με κρίνει, πλέον όμως είμαι καλά.

Για τους τρεις στόχους: Μπορεί η ΑΕΚ να παίζει και στους τρεις στόχους, το πρωτάθλημα σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags