Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες ότι η ΑΕΚ παίρνει τον... πρώην ποδοσφαιριστή Βολκάν Σεν - Sportdog.gr
| 2018-01-27 13:00:00

Φούντωσαν οι φήμες ότι η ΑΕΚ παίρνει... πρώην ποδοσφαιριστή - Λέτε να κάνει την... τρέλα;

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες ότι η ΑΕΚ παίρνει... πρώην ποδοσφαιριστή - Λέτε να κάνει την... τρέλα;

Εξτρέμ με παραπανίσια κιλά, κακή ζωή και... όχι μόνο!

Έχει βουίξει η Τουρκία τις τελευταίες ώρες ότι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον δανεισμό του Βολκάν Σεν, παρόλο που προ ημερών η Ένωση διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για τον διεθνή Τούρκο εξτρέμ.

Πάντως, παρά τη θέση που πήρε η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων, το όνομα του 30χρονου άσου συντηρείται σήμερα πρωτοσέλιδα και στην εφημερίδα «Ώρα», με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Από την άλλη, βέβαια, προκαλεί απορίες το ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρχει για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει και το καλύτερο βιογραφικό.

Όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν ξεκάθαρα για έναν... πρώην ποδοσφαιριστή, με κακή παρουσία για δύο χρόνια στη Φενέρμπαχτσέ, όπου έγινε το «μαύρο πρόβατο» για την κερκίδα και όχι μόνο. Το καλοκαίρι πήγε στην Τραμπζονσπόρ, έχοντας μέχρι σήμερα μόνο τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή.

Οι «κακές γλώσσες», μάλιστα, μιλούν για έναν παίκτη με παραπανίσια κιλά που κάνει κακή ζωή και μόνο επαγγελματίας δε θεωρείται.

Όσον αφορά δε, το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι ο κλασικός παίκτης γραμμής που αναζητά ο Μανόλο Χιμένεθ. Θεωρείται ακραίος επιθετικός που του αρέσει να πατάει πολύ περιοχή, καθώς τα καλά του στοιχεία είναι η διεισδυτικότητα και η δύναμη, αλλά έχει χρόνια να τα δείξει στο γήπεδο.

Γι' αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ΑΕΚ να έχει... συγκινηθεί όντως από τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που το έγκυρο soccerassociation.com, συνδρομητική σελίδα με στατιστικά ομάδων και ποδοσφαιριστών, τον έχει «μεταγράψει» ήδη στην Ένωση! Λέτε να γίνει αυτή η... τρελή μεταγραφή; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags