Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάζει τα πράγματα στη θέση του - Η ατάκα του Γκάλο για Ολυμπιακό!
| 2018-01-27 15:28:00

Βάζει τα πράγματα στη θέση του - Η ατάκα του Γκάλο για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Βάζει τα πράγματα στη θέση του - Η ατάκα του Γκάλο για Ολυμπιακό!

Ο άσος της ΑΕΚ πατάει στη γη.

Για αυτό και σε δηλώσεις του στη Nova ενόψει του αποψινού αγώνα της Ένωσης με τη Λαμία, ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στο γεγονός ότι το 0-0 στο Φάληρο είναι θετικό σκορ, αλλά παράλληλα και πονηρό

Η δήλωση του 31χρονου Βραζιλιάνου: «Μια ισοπαλία εκτός έδρας είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά και πονηρό γιατί σε περίπτωση που δεχθούμε γκολ θα πρέπει να σκοράρουμε δύο φορές. Ήταν δύσκολο το πρώτο παιχνίδι, καλό αποτέλεσμα το 0-0, αφού σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Αν και στο πρώτο ματς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δε βγαίνει πάντα αυτό που θέλουμε. Στο δεύτερο ματς εντός έδρας, μπροστά στον κόσμο μας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσέξουμε πολύ, να μη δεχθούμε γκολ και να κάνουμε το παν για να σκοράρουμε. Δε θα είναι καθόλου εύκολο. Μετά τον πρώτο αγώνα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι με τη στήριξη του κόσμου να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Θέλουμε να προκριθούμε για να συνεχίσουμε στον θεσμό του κυπέλλου και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε».

Για τον αποψινό αγώνα με την Λαμία: «Δεν είναι μόνο το ματς με τη Λαμία σημαντικό, όλα είναι σημαντικά. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό κι έτσι και σ' αυτό πρέπει να μπούμε για να νικήσουμε αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα μέσα στο γήπεδο. Με δεδομένο ότι το ματς αρχίζει από το 0-0, αν δεν παρουσιαστούμε στο 100%, τότε και αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει δύσκολο. Το ματς με τη Λαμία έχει διαφορά σε σχέση μ' αυτό κόντρα στη Λάρισα. Η διαφορά έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν ήταν καλός στη Λάρισα και η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει, όσο γρήγορα κι αν θέλαμε να παίξουμε. Με τη Λαμία ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος και με τη βοήθεια του Θεού θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον δημιουργικό ρόλο που έχει στο παιχνίδι του με την τριάδα στην άμυνα: «Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνουμε επίθεση μένουν τρεις αμυντικοί πίσω, ενώ όταν αμυνόμαστε υπάρχουν τέσσερις παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω να σκέφτομαι μόνο την επίθεση, αλλά και τα αμυντικά μου καθήκοντα. Να καλύπτω τον στόπερ όταν ανεβαίνει στο γήπεδο, όπως το κάνει για παράδειγμα ο Λαμπρόπουλος. Η θέση μου είναι σαν να παίζω σε ένα 4-4-2 με περισσότερη ελευθερία, αλλά πάντα πρέπει να σκέφτομαι τα αμυντικά μου καθήκοντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags