Facebook Pixel «Συνεπείς στον λόγο μας, θα δείτε τα χρήματα»
| 2011-08-06 23:20:00

«Συνεπείς στον λόγο μας, θα δείτε τα χρήματα»

«Συνεπείς στον λόγο μας, θα δείτε τα χρήματα»

O Γιώργος Σαχπατζίδης μίλησε σχετικά με το θέμα της κατάθεσης των 500.000 ευρώ από τον Βασίλη Φλωρίδη στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν έγινε χθες, διευκρινίζοντας πως το θέμα είναι διαδικαστικό...

Εξήγηση για το ότι δεν εμφανίστηκαν τα χρήματα που είχε τάξει ο Βασίλης Φλωρίδης στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή (5/8) έδωσε με δήλωση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στο olaPAOK.gr ο Γιώργος Σαχπατζίδης. Ο έτερος υποψήφιος επενδυτής στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ τόνισε ότι αυτό έγινε μόνο για διαδικαστικούς λόγους και ότι την Δευτέρα (8/8) η κίνηση από τον άμεσο συνεργάτη του, τον κ. Φλωρίδη, θα γίνει κανονικά.

"Την Παρασκευή (5/8) δεν μπορούσαν να μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Βασίλης Φλωρίδης δεν είναι μέτοχος. Έπρεπε να γίνει από την πλευρά μου προς αυτόν μεταβίβαση κάποιων μετοχών, ώστε να έχει το δικαίωμα καταβολής χρημάτων, τα οποία με τη σειρά της να μπορεί να χρησιμοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε οπότε η τοποθέτηση των 500.000 ευρώ θα γίνει κανονικά τη Δευτέρα (8/8)", δήλωσε ο Γιώργος Σαχπατζίδης σχετικά με το θέμα.

Και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα κυλήσουν όπως ακριβώς είπαμε το βράδυ της Πέμπτης (6/8) φεύγοντας από την Τούμπα. Τα χρήματα θα τοποθετηθούν κανονικά και η καθυστέρηση οφείλεται μόνο σε διαδικαστικούς λόγους και τίποτα άλλο. Είμαστε συνεπείς στον λόγο μας και αυτό θα φανεί σύντομα."

Σε αναμονή η διοίκηση

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου (6/8) δήλωναν άγνοια για τις κινήσεις της πλευράς Σαχπατζίδη. Αυτό που τόνιζαν είναι ότι περιμένουν τις όποιες εξελίξεις και φυσικά να φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ.

Εφόσον αυτό πράγματι συμβεί τότε θεωρείται λογικό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί θετικά, όπως και για τις περαιτέρω ενέργειες που αυτή πρόκειται να πράξει.

Πηγή: Olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags