Facebook Pixel Sportdog.gr | Μανιάς: «Μου έκανε πέναλτι ο Σισέ»!
| 2018-01-29 13:43:00

Μανιάς: «Μου έκανε πέναλτι ο Σισέ»!

Sportdog Team
Μανιάς: «Μου έκανε πέναλτι ο Σισέ»!

Κατηγορηματικός ο παίκτης του Αστέρα!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλης Μανιάς και αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στη διαιτησία του Ζαχαριάδη που άφησε με δικαιολογημένα παράπονα τους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό: «Όταν παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωταθλητή είναι πολύ θετικό αυτό».

Για την διαιτησία του Ζαχαριάδη: «Εμείς βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα από μέσα. Θεωρώ ότι στη δική μου φάση, υπήρχε παράβαση. Και το πέναλτι του Ολυμπιακού νομίζω ότι ήταν. Θέλω να είμαι αντικειμενικός. Για την κόκκινη του Φιγκέιρας δεν έχω άποψη. Δεν την είδα τη φάση και δεν έχω άποψη».

Για τη μάχη του τίτλου: «Νομίζω ότι γίνεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Υπάρχει ανταγωνισμός που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Χθες βγήκε μια κούραση στον Ολυμπιακό, επειδή είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όμως κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και δείχνουμε πως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Όπως κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό».

Για το ποιος εκ των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τον τίτλο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και μακάρι ο καλύτερος να πάρει τον τίτλο».

Για το τι άλλαξε στο πρωτάθλημα και υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός: «Έχει μειωθεί η απόσταση ανάμεσα στις μεγάλες και τις μικρότερες ομάδες. Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν μεγάλωσαν οι αδύναμοι ή μειώθηκε η δυναμική των μεγάλων. Θεωρώ, πάντως, ότι μειώθηκε η απόσταση».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: «Δεν θα έλεγα πως έχει πέσει η ποιότητα. Έχει ποιοτικούς παίκτες το πρωτάθλημα. Ίσως είναι πιο κλειστές οι άμυνες. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι έχει πέσει η ποιότητα».

Για το ποιον βλέπει πρωταθλητή: «Είναι περίεργο το πρωτάθλημα και πολύ δύσκολο να κάνεις κάποια πρόβλεψη. Είναι πολλά τα παιχνίδια που απομένουν ακόμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags