Facebook Pixel "Αν δεν βελτιωθεί γρήγορα o Παναθηναϊκός, τότε..."
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-07 10:24:00

"Αν δεν βελτιωθεί γρήγορα o Παναθηναϊκός, τότε..."

"Αν δεν βελτιωθεί γρήγορα o Παναθηναϊκός, τότε..."

Ο Σάβο Παβίσεβιτς, ο πρώην αμυντικός της Καβάλας και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο Europa League πως "αν δεν βελτιωθεί γρήγορα o Παναθηναϊκός, τότε δεν βλέπω πως θα καταφέρει να περάσει"...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Εξέδρα":

"Χαίρομαι που ο δρόμος μου θα με βγάλει πάλι στην Ελλάδα. Πραγματικά το διάστημα που έπαιξα μπάλα στη χώρα σας δέθηκα με τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Μου ήταν δύσκολο να αποχωρήσω, αλλά έτσι είναι η ζωή ενός επαγγελματία. Χαίρομαι, πάντως, που θα επιστρέψω έστω και σαν αντίπαλος", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Αναφερόμενος στα ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην έδρα. Εδώ στο Ισραήλ τα πράγματα είναι περίεργα. Είναι και η ζέστη, η οποία πραγματικά ακόμα και στους Έλληνες θα φανεί ανυπόφορη, είναι όμως και ο κόσμος φανατισμένος. Και δεν το λέει κάποιος που ήρθε από την Αγγλία και δεν γνωρίζει: η έδρα μας είναι "κολαστήριο" πραγματικό. Ο Παναθηναϊκός θα τα βρει σκούρα γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τη ζέστη, τον κόσμο και μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Αν μάλιστα δεν βελτιωθεί γρήγορα, τότε δεν βλέπω πως θα καταφέρει να περάσει".

Στη συνέχεια εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Ξέρω ότι έχουν γίνει αλλαγές στο ρόστερ του αντιπάλου μας, ωστόσο έμαθα επίσης πως η άμυνά του έχει παραμείνει ίδια με πέρυσι. Έχουν αργή άμυνα, με παίκτες που αρέσκονται περισσότερο στο ψηλό παιχνίδι. Αν κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά λοιπόν νομίζω ότι θα φτάσουμε στο γκολ.

Και αυτό είναι που θέλουμε. Ένα γκολ στην έδρα μας, να νικήσουμε και στη συνέχεια θα πάμε στην Αθήνα για να κρατήσουμε το προβάδισμα. Θα περιμένουμε όμως να ακούσουμε και τα όσα έχει να μας πει ο προπονητής μας για τον Παναθηναϊκό. Αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα πως θα καταφέρουμε να τους σταματήσουμε".

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο Παβίσεβιτς έκανε λόγο για κάποια... μεγαλύτερη απώλεια: "Ξέρουμε ότι ο Σισέ πήγε στη Λάτσιο και αυτό σίγουρα είναι θετικό για μας. Όχι πως τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ίσως τότε να κυνηγούσαμε έναν άθλο. Αλλά για μένα τεράστια απουσία για την ελληνική ομάδα είναι αυτή του Ζιλμπέρτο. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έτρεχε, έκοβε, έφτιαχνε, κατεύθυνε όλη την ομάδα και νομίζω πως τέτοιοι παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ελάχιστοι".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό: "Αφού αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, γιατί να μην τα καταφέρουμε και τώρα; Βέβαια στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες αλλάζουν ρόλους, αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ίσως αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό να ήταν στάνταρ η πρόκριση, αλλά και πάλι νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags