Facebook Pixel Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟΚ για τον αντι-Τσίμιροτ - Sportdog.gr
| 2018-01-30 13:39:00

Αδιανόητα πράγματα για τον αντι-Τσίμιροτ στο τέλος των μεταγραφών - «Άκυρο» στον Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Αδιανόητα πράγματα για τον αντι-Τσίμιροτ στο τέλος των μεταγραφών - «Άκυρο» στον Λουτσέσκου!

Kι όλα αυτά ενώ η ομάδα είναι πρώτη στη Super League...

Συνεπής στις… συνήθειες του, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον χρόνο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Γκόικο Τσίμιροτ και θα ενισχύσει την… προβληματική μεσαία γραμμή των ασπρόμαυρων, όπως φάνηκε στο Αγρίνιο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρούν σιγή ιχθύος για το ποιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πιο κοντά στην Τούμπα ή για το σημείο που βρίσκεται το όλο θέμα, με τη σημερινή ημέρα να είναι καθοριστική απ΄ όλες τις απόψεις.

Αυτό που έμαθε, πάντως, το sportdog.gr είναι πως πολύ δύσκολα η επιλογή του «εξαριού» θα είναι του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως γράφεται και ακούγεται. Αιτία είναι η επιλογή που έκανε η… οικογένεια Λουτσέσκου (Μιρτσέα και Ραζβάν) με τον Μάρσιο Αζεβέδο, που ήρθε ανέτοιμος από τη Σαχτάρ και ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, φαίνεται πως γενικότερα δεν… περνάει και τόσο πολύ ο λόγος του Ρουμάνου προπονητή, αφού δεν εισακούστηκε το «όχι» που είπε αρχικά για την πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ όταν τον έφεραν προ τετελεσμένων και του ζήτησαν τη γνώμη του για τον διάδοχο του Βόσνιου χαφ, αυτός απάντησε «τον Τσίμιροτ ή έναν ακριβώς ίδιο».

Συμπερασματικά, ο διάδοχος του Τσίμιροτ μάλλον θα είναι επιλογή της οικογένειας Σαββίδη ή του Λούμπος Μίχελ, με ό,τι και αν συμβεί να μην αλλάζει το ότι ΠΑΟΚ έδειξε για μία ακόμα φορά πολύ αργά αντανακλαστικά και ενώ η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags