Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέρμα τα γκάζια στον Πειραιά για μεταγραφάρες - Ο φορ των 7 εκατ. και το «μπαμ» από Μπαρτσελόνα!
| 2018-01-30 23:30:00

Τέρμα τα γκάζια στον Πειραιά για μεταγραφάρες - Ο φορ των 7 εκατ. και το «μπαμ» από Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Τέρμα τα γκάζια στον Πειραιά για μεταγραφάρες - Ο φορ των 7 εκατ. και το «μπαμ» από Μπαρτσελόνα!

Όλα για όλα στον Ολυμπιακό, μεγάλα ψάρια στο Λιμάνι.

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr, υπάρχουν προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δεξιού μπακ, ενώ ψάχνονται για ακόμα μία κίνηση, παρότι απομένουν πλέον λιγότερες από 24 ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στο Λιμάνι θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν επιθετικό έστω και στο παρά ένα και παρά τη διάψευση, όντως ψάχτηκαν για την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες της Πόρτο, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα. Η περίπτωσή του ωστόσο ήταν δύσκολη, αφού ο 27χρονος Βραζιλιάνος πιάνει θέση ξένου που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετά περίπλοκη λόγω του ιδιοκτησιακού του καθεστώς.

Ο Τικίνιο, που έχει χρηματιστηριακή αξία 7 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο έως το 2021 με τους Πορτογάλους, θα μπορούσε να έρθει μόνο με κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κάτι που ήταν αδύνατον τη δεδομένη στιγμή.

Στο μεταξύ, μπορεί η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς να είναι αυτή που έχει κάνει μεγαλύτερο θόρυβο μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για μία ακόμα δυνατή κίνηση, ανάλογου επιπέδου.

Πρόκειται για την περίπτωση του Ζεράρ Ντεουλοφέου, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα και τελικά αποχώρησε ως δανεικός στη Γουότφορντ, μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Οι Πειραιώτες κυνήγησαν την περίπτωση του 23χρονου ακραίου, προσπάθησαν να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε, διότι ο ταλαντούχος Ισπανός δεν ήθελε να έρθει στη χώρα μας.

Ο Ντεουλοφέου προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, στην Premier League και στο Νησί, όπου είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, όταν για ενάμιση χρόνο είχε φορέσει την φανέλα της  Έβερτον από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Γενάρη του 2017 όπου συνυπήρξε με τον Μιραλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags