Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλαση με Χουλτ και ΑΕΚ - Ποια ομάδα μπήκε σφήνα και δίνει περισσότερα - Τι θέλει ο Σουηδός
| 2018-01-31 00:14:00

Κόλαση με Χουλτ και ΑΕΚ - Ποια ομάδα μπήκε σφήνα και δίνει περισσότερα - Τι θέλει ο Σουηδός

Sportdog Team
Κόλαση με Χουλτ και ΑΕΚ - Ποια ομάδα μπήκε σφήνα και δίνει περισσότερα - Τι θέλει ο Σουηδός

Τρελό θρίλερ για τον μπακ του Παναθηναϊκού. 

Δύο μεταγραφικά θρίλερ βρίσκονται σε εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, με τον χρόνο πλέον να πιέζει αφόρητα, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες ολοκληρώνεται το παράθυρο του Ιανουαρίου.

Τη στιγμή που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, έσκασε στο Τριφύλλι και το μπάσιμο της ΑΕΚ για τον Νίκλας Χουλτ.

Η Ένωση ενδιαφέρεται στο φινάλε των μεταγραφών να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον μπακ των Πρασίνων, ωστόσο ο παίκτης έχασε την προσφυγή και τώρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται, καλείται να πληρώσει τους Πράσινους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ΑΕΚ προσφέρει 200.000-250.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, όμως δεν παίζει μόνη της, καθώς υπάρχει πρόταση και από την Μπρόντμπι, η οποία φέρεται να είναι διπλάσια, δηλαδή στις 500.000 ευρώ.

Η πρόταση της ΑΕΚ προφανώς και δε συμφέρει το Τριφύλλι, το οποίο χρωστάει στον Χουλτ 125.000 ευρώ, όμως ο παίκτης που ήδη έχει μιλήσει με την Ενωση, προτιμάει την προοπτική των Κιτρινόμαυρων, καθώς και θεωρεί ότι το επίπεδο της ομάδας είναι ανώτερο, αλλά και τα λεφτά καλύτερα, αν και πάλι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ τού προτείνει συμβόλαιο 2,5 ετών, δίνοντάς του 150.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 300.000 για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει όμως 350.000, δηλαδή 100.000 ευρώ περισσότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags