Facebook Pixel Sportdog.gr | Έως και τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός! Φορ, μέσος και δεξιός μπακ!
| 2018-01-31 07:43:00

Έως και τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός! Φορ, μέσος και δεξιός μπακ!

Sportdog Team
Έως και τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός! Φορ, μέσος και δεξιός μπακ!

Όλα τα ονόματα!

Η αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας δημιούργησε σημαντικό κενό στα «ερυθρόλευκα» μετόπισθεν και ο Όσκαρ Γκαρθία έχει ζητήσει ακραίο αμυντικό καθώς δεν καλύπτεται από τον Ιγκόρ Σίλβα και αναζητά παίκτη με προοπτική να αγωνιστεί βασικός μαζί με τον Ομάρ.

Άλλωστε, οι Ζιλέ και Ανδρούτσος που κατά συνθήκη θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε αυτή την θέση είναι επιλογές εναλλακτικής φύσεως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν μάλιστα λόγο για παρουσία του στην Ελλάδα από χθες (30/1) το βράδυ. Όνομα δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει φημολογία είτε για δανεισμό του Ρουμάνου Αλίν Τόσκα μέχρι το καλοκαίρι από την Μπέτις είτε για τον Βασίλη Τοροσίδη, με την περίπτωση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος πάντως να διαψεύδεται.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν σέντερ φορ που έχει ζητήσει ο Όσκαρ Γκαρθία ενώ υπάρχουν πληροφορίες για επαφές για κεντρικό μέσο!

Παράλληλα, έχει προκύψει ένα σενάριο από την Ισπανία, το οποίο ανέφερε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν κρούση για τον Τζόελ Κάμπελ, αλλά ο Κοσταρικανός εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει το Φεβρουάριο στους αγωνιστικούς χώρους. 

Στην Ανδαλουσία, παράλληλα, υπήρχαν δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν και για τον Χιλιανό Φελίπε Γκουτιέρες, ο οποίος χθες έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags