Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ήμουν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό»!
| 2018-02-01 14:43:00

«Ήμουν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό»!

Sportdog Team
«Ήμουν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό»!

Ποιος Έλληνας άσος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όμως τελικά επέλεξε την Μπρέσια, που του έκανε πρόταση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή...

 "Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Διαμαντόπουλο για το ενδιαφέρον τους. Είναι τιμή για μένα που ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα και να καταφέρει να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Κράτησε πολλές μέρες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Χθες από το πρωί ήμουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και περίμενα. Μέχρι τις 6 δεν έφτασε καμία πρόταση.

Ξαφνικά ήρθε η πρόταση της Μπρέσια και δεν το σκέφτηκα πολύ. Ήθελα πολύ να πάω στο εξωτερικό, όμως, δεν είχα πρόταση. Έστω και την τελευταία στιγμή ήρθε η πρόταση και είπα κατευθείαν ότι θέλω να πάω στο εξωτερικό. Όσο δεν ερχόταν η πρόταση η αγωνία ανέβαινε. Έφτασε 6 η ώρα και δεν υπήρχε τίποτα. Φοβόμουν μήπως μείνω ανενεργός ως το καλοκαίρι, όμως, τέλος καλό όλα καλά", είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags