Facebook Pixel Πότε θα είναι έτοιμοι να παίξουν οι Μουλέν-Μιχόγεβιτς
| 2018-02-01 18:04:00

Τότε θα παίξουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τότε θα παίξουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ!

Πότε θα είναι έτοιμοι οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς;

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, ο Τιμπό Μουλέν και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον Δικέφαλο και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους δυο άσους αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ σε περίπου δυο εβδομάδες.

Παράλληλα, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επανήλθε ο Τζάλμα Κάμπος, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο.
 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τα φώτα της Deadline Day έσβησαν και τώρα η προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στρέφεται σε μια ακόμα πιο σημαντική deadline day. Την Κυριακή και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της Super League Σουρωτή κι εκεί θέλει να παραμείνει. Για να το πετύχει οφείλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στα Γιάννενα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, την Πέμπτη (01.02) υποδέχτηκαν στην ομάδα τους Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν κι έπειτα «στρώθηκαν» στη δουλειά εν όψει ΠΑΣ.

Μετά το ζέσταμα που αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και την ομαδική ανάπτυξη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να καλούνται να εφαρμόσουν τις  τακτικές οδηγίες που τους έδωσε οΛουτσέσκου .

Οι Μουλέν , Μιχόγεβιτς ακολούθησαν το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι δύο παίκτες προέρχονται από χειμερινή προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους και θα ενταχθούν σταδιακά στο πρόγραμμα των υπολοίπων βάσει και των δεδομένων από τα εργομετρικά τους.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή (02.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags