Facebook Pixel Σκάει η τεράστια μεταγραφή για Ρέτσο; - Sportdog.gr
| 2018-02-02 12:15:00

Σκάει η «βόμβα» με Ρέτσο; - Τρίβουν τα χέρια τους στο Λεβερκούζεν, τρελαμένοι στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Σκάει η «βόμβα» με Ρέτσο; - Τρίβουν τα χέρια τους στο Λεβερκούζεν, τρελαμένοι στον Ολυμπιακό!

Στα ύψη πλέον οι μετοχές του Έλληνα άσου...

Σα «βόμβα» έσκασε χθες η είδηση ότι η μεγάλη Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Παναγιώτη Ρέτσο και πως, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κινηθεί επίσημα για τον Έλληνα αμυντικό της Λεβερκούζεν, μιας και αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως οι «μπλαουγκράνα» κάνουν σκάουτινγκ τον νεαρό αμυντικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι, δηλαδή, τόσο προχωρημένο το ενδιαφέρον, απλώς τον παρακολουθούν ως ένα γνήσιο ταλέντο, όπως κάνουν, άλλωστε, με δεκάδες άλλους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα, το γεγονός ότι διέρρευσε ότι η Μπαρτσελόνα «τσεκάρει» τον Παναγιώτη Ρέτσο, είναι πολύ πιθανό να «αναγκάσει» την ισπανική ομάδα να αφήσει πίσω την περίπτωσή του, από την άποψη ότι δεν επιθυμεί να διαρρέονται οι υποψήφιοι στόχοι της.

Από την άλλη, πάντως, ο ντόρος που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα της έγκυρης Μundo Deportivo, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο όνομα και την καριέρα του Έλληνα αμυντικού. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καλύτερη διαφήμιση για τον μικρό το γεγονός ότι διέρρευσε ότι παρακολουθείται από την Μπαρτσελόνα, καθώς με αυτό τον τρόπο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές, ενώ και οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν θα πρέπει από χθες να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Στο μεταξύ, ισχύει το ότι ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή άσο. Μπορεί ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη να είναι λίγο… περίπλοκος, στο ενδεχόμενο που πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες προέβλεψαν σωστά και θα επωφεληθούν σημαντικά, αν και εφόσον ο νεαρός άσος πάρει μια μεγάλη μεταγραφή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags