Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Πήρε θέση για Μυστακίδη-Κάτσε και Αζεβέδο!
| 2018-02-02 13:48:00

Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Πήρε θέση για Μυστακίδη-Κάτσε και Αζεβέδο!

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου - Πήρε θέση για Μυστακίδη-Κάτσε και Αζεβέδο!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει μάθει να κρύβεται!

Για όλους και όλα μίλησε ο Ρασβάν Λουτσέσκου λίγο πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟκ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Αισθάνομαι καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω καλή ενέργεια και βρίσκομαι σε μία απολύτως υγιή κατάσταση» .

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή και πως αλλάζει τα πράγματα στην ομάδα:

«Όχι δεν αλλάζει κάτι. Λειτουργούμε καλά, προπονούμαστε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση, το κλίμα είναι εξαιρετικό και συνεχίζουμε» .

Για τις τελευταίες μεταγραφές και το παράθυρο των ελεύθερων:

«Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η περίοδος των μεταγραφών. Είναι ότι χειρότερο για έναν προπονητή αυτή η περίοδος. Γίνονται αλλαγές και υπάρχει περίπτωση να χαθεί η ισορροπία. Αυτό ισχύει και για τις αποχωρήσεις και για τις αφίξεις. Υπάρχει ανυπομονησία στον κόσμο να δει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σε δράση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να φέρουμε τον παίκτη ομαλά μέσα στο σύνολο. Ο Μουλέν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, συμμετέχει στην δημιουργία, έχει ποιότητα και γρήγορη σκέψη και μπορεί να μας βοηθήσει με την δυνατή προσωπικότητα και την εμπειρία του. Ο Μιχόγεβιτς είναι παίκτης για το μέλλον. Έχει καλά στοιχεία και ισχυρή προσωπικότητα. Και οι δύο παίκτες θα μας βοηθήσουν και ταιριάζουν με την ομάδα μας. Δεν περιμένω κάτι άλλο στις μεταγραφές. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και συγκεντρώνομαι αποκλειστικά σε αυτό. Έχουμε ήδη τρεις παίκτες που πρέπει να εντάξουμε στην ομάδα, μέσα σε επίσημα παιχνίδια, και υπάρχει σίγουρα πίεση να μπουν οι παίκτες και να βοηθήσουν. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ».

Για τον Αζεβέδο και το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς τις σκέψεις μου στο Αγρίνιο. Ο Αζεβέδο ήρθε μαζί μας για να ζήσει το κλίμα της ομάδας και να είναι με το υπόλοιπο γκρουπ. Σήμερα ολοκλήρωσε τρεις εβδομάδες προπονήσεων μαζί μας, έχει αρχίσει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο και ίσως να μην ξεκινήσει με τα Γιάννινα, ίσως πάρει χρόνο, αλλά θα είναι έτοιμος σίγουρα για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα όμως πρέπει να γίνει ομαλή ένταξη, όπως σας είπα και πριν, για να μην χαλάσει η ισορροπία της ομάδας μας» .

Για τους Κάτσε και Μυστακίδη που έφυγαν τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω είναι μία καλή προοπτική γι αυτούς. Ειδικότερα για τον Μυστακίδη που προέρχεται από τραυματισμό και αγωνίζεται σε μία θέση που έχουμε πληρότητα, οπότε δεν θα έβρισκε χρόνο στην ομάδα μας. Ο Κάτσε από την άλλη είναι ένας παίκτης που εκτιμώ από παλιά. Έπεσε πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή με στοιχεία ίδια με τα δικά του και λυπάμαι που δεν βρήκε χώρο. Χαίρομαι όμως καθώς θα πάει σε ένα περιβάλλον που θα τον βοηθήσει» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ:

«Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι, έναν τελικό. Είναι μία ομάδα που παλεύει πολύ στο γήπεδο, γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά και θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες» .

Για το πως προετοιμάζεται η ομάδα για την αναμέτρηση:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, αλλά δεν πρέπει να μας γεμίζει με άγχος αυτό. Από την 1η του μήνα παίζουμε τελικούς» .

Για το αν περνάει στην ομάδα η δίψα του κόσμου για να βρεθεί δίπλα της στα Ιωάννινα και τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για να παραμείνει στην κορυφή:

«Είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς και μας δίνει κίνητρο. Επίσης μας γεμίζει και με ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Δεν χρειάζεται να αναλύουμε συνεχώς πολλά πράγματα. Πρέπει να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό αρκεί» .

Για το εντός έδρας αήττητο του ΠΑΣ:

«Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε όλες τις καταστάσεις που θα συναντήσουμε» .

Για το ποσοστό στο οποίο δουλεύει η ομάδα και τα περιθώρια βελτίωσης:

«Στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την μέρα. Μία ή δύο μεταγραφές μπορούν να δημιουργήσουν μία τελείως διαφορετική δυναμική στο γκρουπ. Οι παίκτες πλέον ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πολλές φορές παίζουν εξαιρετικά, έχουμε κάνει και κάποια στα οποία δυσκολευτήκαμε. Χρειάζονται όμως και δύσκολες νίκες όπως αυτή στο Αγρίνιο για να χτίσουμε χαρακτήρα. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας και συνεχίζουμε δυναμικά» .

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags