Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψάχτηκε για το μεγάλο «μπαμ» ο Ολυμπιακός τον Γενάρη; Τι αναφέρει δημοσίευμα και τι συνέβη!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-03 17:56:00

«Ψάχτηκε για το μεγάλο «μπαμ» ο Ολυμπιακός τον Γενάρη; Τι αναφέρει δημοσίευμα και τι συνέβη!

Sportdog Team
«Ψάχτηκε για το μεγάλο «μπαμ» ο Ολυμπιακός τον Γενάρη; Τι αναφέρει δημοσίευμα και τι συνέβη!

Εάν τον είχε πάρει, θα μιλούσαμε για σπουδαία κίνηση.

O Ολυμπιακός κινήθηκε για δεξί μπακ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μετά την αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποκτήσει κάποιον παίκτη. Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν δεξιό οπισθοφύλακα μόνο από την αγορά των ελευθέρων παικτών τις επόμενες μέρες, εάν το θελήσουν.

Μάλιστα, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα πολύ σημαντικό όνομα κάνοντας πρόταση στον Μπακαρί Σανιά!

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, ο Γάλλος διεθνής, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, είχε προτάσεις από Ολυμπιακό, Μπεσίκτας, Μπράγκα και Μάλαγα.

Τελικά, η ομάδα που τον απέκτησε ήταν η ιταλική Μπενεβέντο, με τον Σανιά να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης.

Πάντως, όπως σας είχαμε ενημερώσει και χθες, ο παίκτης ακούστηκε για τους Πειραιώτες, όμως δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας.
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags