Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «φτιάχνει» ο Σαββίδης τους παίκτες του ΠΑΟΚ; - Έξτρα κίνητρο σε έναν ακόμα τελικό
| 2018-02-03 21:22:00

Έτσι «φτιάχνει» ο Σαββίδης τους παίκτες του ΠΑΟΚ; - Έξτρα κίνητρο σε έναν ακόμα τελικό

Sportdog Team
Έτσι «φτιάχνει» ο Σαββίδης τους παίκτες του ΠΑΟΚ; - Έξτρα κίνητρο σε έναν ακόμα τελικό

Τι λέγεται, ότι θα κάνει ο ηγέτης του Δικεφάλου για το διπλό.

Το ματς στα Γιάννινα είναι κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ. Με νίκη ο Δικέφαλος συνεχίζει στην κορυφή, ανεξάρτητα του αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι εξήντλησαν τα 800 εισιτήρια που πήρε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, ξεκαθαρίζοντας στους φίλους της ομάδας, ότι όσοι δεν έχουν εισιτήριο δεν πρέπει να ταξιδέψουν στην πόλη της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ όμως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος κάτι που γνωρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το διπλό όμως είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι στις μεταξύ τους συζητήσεις στα αποδυτήρια δείχνουν, ότι είναι φτιαγμένοι για να... αποδράσουν με το τρίποντο. Μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα βρεθεί στα Γιάννινα, αναμένεται να τους φτιάξει ακόμα πιο πολύ για τη νίκη.

Όπως διαρρέουν ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη σε ενδεχόμενη νίκη είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί να δοθεί και έξτρα πριμ στην ομάδα. Στη μάχη του τίτλου, οι παίκτες θέλουν ένα έξτρα κίνητρο, για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε έναν ακόμα τελικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags