Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Βιγιαφάνιες για ΠΑΟΚ και διαιτησία: «Κανονισμένος ο περσινός ημιτελικός»!
| 2018-02-05 17:37:00

«Βόμβες» Βιγιαφάνιες για ΠΑΟΚ και διαιτησία: «Κανονισμένος ο περσινός ημιτελικός»!

Sportdog Team
«Βόμβες» Βιγιαφάνιες για ΠΑΟΚ και διαιτησία: «Κανονισμένος ο περσινός ημιτελικός»!

«Βαριές» κατηγορίες από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετακόμισε από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ πριν από μερικές ημέρες και παραχώρησε συνέντευξη στο Sport24.gr, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα.

Ο Αργεντινός άσος είπε ατάκες που θα συζητηθούν, καθώς τόνισε ευθέως ότι ο περσινός ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ήταν «κανονισμένος» από τους διαιτητές!

«Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με "κανονισμένα" παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιγιαφάνιες για το επίμαχο ματς!

Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος είχε ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι. Πήρε τη νίκη με 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, με τους Πράσινους όμως να εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Κύζα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags