Facebook Pixel Sportdog.gr | Άναψε φωτιές ο Τούρκος μεγιστάνας που διασκέδασε με Μαρινάκη - Γιατί ήρθε, πού δίνει εκατομμύρια
| 2018-02-05 18:15:00

Άναψε φωτιές ο Τούρκος μεγιστάνας που διασκέδασε με Μαρινάκη - Γιατί ήρθε, πού δίνει εκατομμύρια

Sportdog Team
Άναψε φωτιές ο Τούρκος μεγιστάνας που διασκέδασε με Μαρινάκη - Γιατί ήρθε, πού δίνει εκατομμύρια

Φυσικά δεν ήρθε για να δει μόνο το Ολυμπιακός-Φενέρ...

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη παρουσία του Φερίτ Σαχένκ στην Ελλάδα. Ο Τούρκος μεγιστάνας έδωσε αρχικά το «παρών» στο ΣΕΦ, για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρ, ενώ στη συνέχεια διασκέδασε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Αντώνη Ρέμο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Φερίτ Σαχένκ είναι ο ιδιοκτήτης της Dogus, χορηγού της Φενέρμπαχτσέ, αλλά και της Ευρωλίγκα. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία με περιουσία που φτάνει τα 2,4 δις δολάρια, θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία, αλλά και ο 722ος πλουσιότερος στον κόσμο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το γεγονός ότι αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας, δεν μπορεί να σχετίζεται μόνο με το γεγονός ότι ήθελε να δει από κοντά έναν αγώνα της ομάδας που ενισχύει οικονομικά μέσω χορηγίας.

Οι καλά πληροφορημένες πήγες του sportdog.gr αναφέρουν πως η παρουσία του ζάμπλουτου Φερίτ Σαχένκ στην Ελλάδα είχε και... επιχειρηματικές βλέψεις. Ο Τούρκος μεγιστάνας αναζητάει να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα και ειδικά στους τομείς του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί από κάποιους και η κοινή του έξοδος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ως γνωστόν το αφεντικό του Ολυμπιακού δραστηριοποιείται έντονα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αυτό του Πειραιά.

Από την άλλη, κανείς δε θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Φερίτ Σαχένκ να έχει και άλλες βλέψεις επιχειρηματικά, καθώς, για παράδειγμα, στην πατρίδα του έχει φροντίσει να επενδύσει και στον αθλητισμό.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι Τούρκος μεγιστάνας επιθυμεί να ανοίξει τις επιχειρήσεις του και στην Ελλάδα, καθώς βλέπει ότι η χώρα διαθέτει αρκετούς διαθέσιμους κλάδους, προκειμένου να επενδύσει τα χρήματά του.

Και, φυσικά, όποιος Έλληνας επιχειρηματίας κατορθώσει να συνεργαστεί μαζί του, σε οποιονδήποτε τομέα, μόνο κερδισμένος θα μπορούσε να βγει, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια οικονομική δύναμη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags