Facebook Pixel Η σχέση παράγοντα του Παναθηναϊκού με την Original και τον... ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-02-06 11:05:00

Απίστευτα πράγματα: Ο «πράσινος» παράγοντας της Original που θέλει να γίνει... Μίχελ!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα: Ο «πράσινος» παράγοντας της Original που θέλει να γίνει... Μίχελ!

«Βίγια», Μολέδο, Οδυσσέας, Κουρμπέλης και Διαμαντόπουλος. Ένα στόρι με παρασκήνιο!

Οι εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως συνεχίζονται, καθώς μετά την απομάκρυνση του Αγησίλαου Τουμαζάτου αναμένεται ένα ακόμα ηχηρό «διαζύγιο» στην ΠΑΕ που θα αφορά τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.
 
Η ανακοίνωση, άλλωστε, της τετραμελούς επιτροπής που θα «τρέχει» από εδώ και πέρα τον σύλλογο (Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης, Γιώργος Στάμος, Αλέκος Σφυρής) δείχνει να είναι «προάγγελος» της απόλυσης του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού, για τον οποίο στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχουν πολλά παράπονα.
 
Ο μέχρι το καλοκαίρι μάνατζερ παικτών (και ατζέντης του Μαρίνου Ουζουνίδη) «χρεώνεται» σε μεγάλο βαθμό τον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας όλες τις «καυτές» υποθέσεις που αφορούσαν τον σύλλογο.
 
Μάλιστα, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι στις περιπτώσεις των Λούκας Βιγιαφάνιες, Ροντρίγκο Μολέντο, Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Δημήτρη Κουρμπέλη υπάρχει αρκετό και «καυτό» παρασκήνιο σχετικά με τις επαφές που έγιναν τόσο με μάνατζερς όσο και με τους τεχνικούς διευθυντές άλλων ομάδων.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης το περασμένο καλοκαίρι διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο (πριν αυτός αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό) και αποφάσισε να αλλάξει εκπρόσωπο.
 
Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος λέγεται ότι πολλές φορές είχε καθησυχάσει τη «Θύρα 13» στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού, που πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου, για τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκε για τις... αισιόδοξες προβλέψεις του. Κάποιες φήμες, πάντως, αναφέρουν ότι ήταν μέλος κατά το παρελθόν, στο σύνδεσμο της Original στη Θεσσαλονίκη.
 
Ωστόσο, το πιο σοβαρό «παράπτωμα» του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου είναι οι πολύ στενές επαφές που λέγεται ότι διατηρεί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας μάνατζερ φέρεται να έχει εξαιρετικές σχέσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενδεχομένως με σκοπό να έχει... ανοιχτή την πόρτα του Δικεφάλου, σε περίπτωση αποχώρησης του Λούμπος Μίχελ.

Ο παλαίμαχος ρέφερι, άλλωστε, έχει ακουστεί πολλάκις στην Τούμπα ότι είναι «φευγάτος» και γνωρίζοντας ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος πως δε θα μπορεί να μείνει για... πάντα στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζεται να προετοιμάζει το έδαφος για μια πιθανή μελλοντική συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.
 
Το θέμα είναι, βεβαίως, ότι στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι για τις «ημέρες και τα έργα» του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και, πια, είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος, άλλωστε, ποτέ δεν κατείχε στην ΠΑΕ κάποιο επίσημο πόστο, αλλά εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, μετά από πρόταση του Μαρίνου Ουζουνίδη στη διοίκηση.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags