Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον Κατράνη - Sportdog.gr
| 2018-02-06 14:30:00

Τρελό παρασκήνιο για Έλληνα άσο - Πέρασε εξετάσεις στον ΠΑΟ και μετά πήγε στα γραφεία της Τούμπας;

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο για Έλληνα άσο - Πέρασε εξετάσεις στον ΠΑΟ και μετά πήγε στα γραφεία της Τούμπας;

Δεν υπάρχουν αυτά που γράφονται. Τι ισχύει τελικά;

Δεν επέστρεψε τελικά ο Αλέξανδρος Κατράνης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε για χάρη του ΠΑΟΚ, ούτε για χάρη του Παναθηναϊκού. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Για τον 19χρονο αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν, «προϊόν» της καταπληκτικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρόμητου τα τελευταία χρόνια, ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως μία εβδομάδα πριν την εκπνοή της, το «τριφύλλι» ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση λόγω των κάκιστων οικονομικών του και του ότι δεν μπήκαν χρήματα στα άδεια ταμεία του λόγω του ότι δεν ήρθαν οι προσδοκώμενες προτάσεις από το εξωτερικό για τους παίκτες που έβγαλε στο… σφυρί.

Όσο για το περίφημο τριήμερο που ο παίκτης βρέθηκε στην Αθήνα με σκοπό να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, η πραγματικότητα είναι πως ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που είχε από τη Σεντ Ετιέν για να επισκεφτεί φίλους του.  

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το οποίο ορισμένοι συνέδεσαν με το ότι ο ποδοσφαιριστής δεν κατέληξε στον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ούτε μπήκε σε διαδικασία επικοινωνίας με την πλευρά του Αλέξανδρου Κατράνη, ούτε φυσικά ο νεαρός άσος βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας στο… παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στην Τούμπα.

Το sportdog.gr έμαθε πως ο ΠΑΟΚ δεν έστειλε ούτε καν… μήνυμα ούτε στον μάνατζερ του Aλέξανδρου Κατράνη ούτε στον ίδιο ποδοσφαιριστή, αφού είχε καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας του με την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο και ενόψει καλοκαιριού υπάρχει στο πλάνο η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη που διαπρέπει φέτος με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags