Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο Γκαρσία με ήθελε - Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»!
| 2018-02-06 17:53:00

«Ο Γκαρσία με ήθελε - Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
«Ο Γκαρσία με ήθελε - Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»!

Αποκάλυψη από τον Μεχντί Καρσελά.

Τους λόγους που τον ώθησαν στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Μεχντί Καρσελά, που τόνισε ότι ο Όσκαρ Γκαρσία ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος παίκτης της Σταντάρ Λιέγης:

«Είχα συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης εδώ και τρεις εβδομάδες. Είχα συναντήσει τον Ολιβιέρ Ρενάρ στην Ελλάδα και είχαμε δώσει τα χέρια.

Ο Όσκαρ Γκαρσία ήθελε να με κρατήσει. Μιλήσαμε αρκετές φορές μετά την άφιξή του. Μου έλεγε ότι μαζί του θα αισθανόμουνε πιο άνετα στο κλαμπ, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου έλεγε πολλά. Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος πιο ανθρώπινος που έφυγα. Δύο φορές μου διέρρηξαν το σπίτι μου, δεν πήγαινε άλλο. Είναι δύσκολο να μείνεις άλλο εκεί, όταν η κοπέλα σου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που φορούσαν μάσκες.

Χρειάστηκε να της πω χιουμοριστικά ότι ήταν εξαιτίας του Haloween για την ηρεμήσω. Σκέφτηκα να παραμείνω, αλλά μίλησα για την κατάστασή μου στον κόουτς και με κατάλαβε. Προτιμούσα να επιστρέψω στη Σταντάρ. Αν έχω μετανιώσει που πήγα εκεί; Όχι, ήταν μία καλή εμπειρία.

Γνώρισα μία καινούργια χώρα, αγωνίστηκα σε καλά παιχνίδια στο Champions League και κρατάω τους 4-5 πρώτους μήνες εκεί, όπου όλα πήγαν καλά εκεί για μένα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags