Facebook Pixel «Φωτιές» στην ΑΕΚ με Γαλανόπουλο πριν τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-07 14:55:00

«Φωτιές» στην ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό, «συναγερμός» για μεγάλο αστέρι - Επική «ντρίπλα» από Μανόλο

Sportdog Team
«Φωτιές» στην ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό, «συναγερμός» για μεγάλο αστέρι - Επική «ντρίπλα» από Μανόλο

Η άφιξη του μάνατζερ στην Ελλάδα πυροδότησε σενάρια.

Ο μάνατζερ του Έλντερ Λόπες, Ουλίσες Σάντος, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με την παρουσία του να προκαλεί πολλές απορίες, καθώς ο γνωστός ατζέντης έδωσε το «παρών» και στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

Η εύκολη ερμηνεία που δόθηκε από τους περισσότερους ήταν ο Ουλίσες Σάντος ήρθε στη χώρα για να κάνει τις πρώτες συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του πελάτη του, μιας και είναι γνωστό ότι στην Ένωση θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν ήρθε γι’ αυτό τον σκοπό στην Ελλάδα. Μπορεί όντως να υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας του, αλλά ο Ουλίσες Σάντος ήρθε στην Αθήνα για… άλλον παίκτη της ΑΕΚ!

Ο γνωστός ατζέντης έχει βάλει στο «μάτι» την περίπτωση του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου και πήρε στο Φάληρο, προκειμένου να δει από κοντά τον πολλά υποσχόμενο άσο της Ένωσης. Ο νεαρός μέσος έχει ήδη μπει στις λίστες διάφορων ομάδων της Ευρώπης και ενδεχομένως ο Ουλίσες Σάντος να θέλει να τον «πλασάρει» στους συλλόγους που ενδιαφέρονται.

Τι κι αν ο μικρός δεν έχει προλάβει ακόμα να δείξει πολλά πράγματα, θεωρείται στην «πιάτσα» σούπερ ταλέντο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και αρκετοί σκάουτερς των παρακολουθούν, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να προκύψει και επίσημο ενδιαφέρον προς την Ένωση. 

Πάντως, όσον αφορά το ταξίδι του Ουλίσες Σάντος μάλλον… άκαρπο αποδείχθηκε, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την έκπληξη και δε χρησιμοποίησε τον νεαρό άσο στη βασική 11άδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (προτίμησε την εμπειρία των Παναγιώτη Κονέ και Αντρέ Σιμόες), αλλά τον έβαλε προς το τέλος του αγώνα ως αλλαγή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags