Facebook Pixel Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για ανανεώσεις!
| 2011-08-08 00:35:00

Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για ανανεώσεις!

Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για ανανεώσεις!

Πολλά είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, από τη διοίκηση όμως σφυρίζουν αδιάφορα καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει... σάλιο!

Σιμάο, Καντέ, Νίνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Τζόρβας και Σπυρόπουλος είναι μερικοί από εκείνους που από τον ερχόμενο Γενάρη μπορούν να διαπραγματευτούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, αν οι πράσινοι δεν κινηθούν άμεσα.

Φυσικά δεν υπάρχει άμεσα πρόβλημα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, το γεγονός όμως ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση για να πάρουν σειρά σιγά-σιγά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί παρά να σχολιαστεί. Από το τριφύλλι υποστηρίζουν πως περιμένουν να περάσει ένα διάστημα, ώστε να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση θα είναι τα οικονομικά του συλλόγου.

Μία ανεπίσημη τοποθέτηση, που δημιουργεί ερωτηματικά. Τι θα γίνει, δηλαδή, αν συνεχίσουν να είναι σε κακή κατάσταση τα οικονομικά της ομάδας; Αυτό που θα πρέπει να διαφυλάξει πρώτα από όλα ο σύλλογος δεν είναι το επίπεδο του ρόστερ να μείνει ψηλά; Εκτός αν στην Παιανία θεωρούν ότι θα το καταφέρουν διώχνοντας συνεχώς παίκτες. Οι οποίοι εδώ που τα λέμε δεν είναι και υψηλόμισθοι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags