Facebook Pixel «Βόμβες» από τον ΠΑΟΚ, «αποτελειώνουν» τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-08 10:42:00

«Βόμβες» από Θεσσαλονίκη, «αποτελειώνουν» τον Ολυμπιακό: «Έτσι όπως θα είναι η Τούμπα...»!

του Γιώργου Κτενά
«Βόμβες» από Θεσσαλονίκη, «αποτελειώνουν» τον Ολυμπιακό: «Έτσι όπως θα είναι η Τούμπα...»!

Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ανάβει φωτιές - «Ποια διαιτησία τώρα!».

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα παρά εκείνο με τον Ολυμπιακό θεωρεί περισσότερο επικίνδυνο για τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Τοσκίτσης.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Δικέφαλου μίλησε στο sportdog.gr με αφορμή τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στις φωνές που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ευνοείται από τη διαιτησία, αλλά και αν μπορεί η κορυφή να «ζαλίσει» τους Θεσσαλονικείς.

Αναφέρθηκε στα σχέδια του Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο και συμπλήρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει ρόλο στην ανάδειξη του πρωταθλητή.

«Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει καλό σκορ από το πρώτο ματς εναντίον του Ατρόμητου και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στα ημιτελικά. Ο Λουτσέσκου περιμένω να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αλλά είναι γεγονός ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλο ροτέισον. Ίσως ο Αζεβέδο παίξει βασικός, ίσως και ο Λημνιός, ενώ μπορεί να δούμε και τον Κουλούρη στη θέση του Πρίγιοβιτς. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν περιμένω να κάνει μεγάλο ροτέισον ο Ρουμάνος προπονητής», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Τοσκίτση στο sportdog.gr.

Νίκο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μοναξιά της κορυφής - Φοβάσαι ότι μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να νιώσει «ζαλάδα» σε αυτή τη θέση;

«Αυτό το φοβόμουν παλιότερα, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με το σερί που έχει κάνει ότι έχει αποκτήσει το μέταλλο που χρειάζεται και αυτοπεποίθηση για να μην πάθει αυτό που έπαθε άλλες φορές στο παρελθόν και το παθαίνουν όσοι δεν έχουν το know how. Η ποιότητα της ομάδας όμως είναι τέτοια που δεν πρόκειται να υπάρξει αυτό το θέμα. Και με τον Άγγελο Αναστασιάδη βέβαια ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και έπεσε κάποια στιγμή από την κορυφή, αλλά εκεί είχε κυνηγηθεί άσχημα από τη διαιτησία. Ενώ τώρα βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζονται από τη διαιτησία με 50-50».

Υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται από τη διαιτησία. Ποιο είναι το σχόλιό σου;

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Αυτό το βλέπει η κάθε ομάδα για τον αντίπαλό της. Θεωρώ ότι δεν είναι καλό να μιλάμε για τη διαιτησία, ειδικά φέτος. Εντάξει, έχω δει την ΑΕΚ να ευνοείται με τη Λαμία, έχω δει τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ σε νικηφόρο αγώνα και να είναι οφσάιντ, έχω δει να ευνοείται ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και αλλά και σε άλλα ματς. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι το γεγονός ότι δεν ευνοείται κραυγαλέα αποκλειστικά μία ομάδα όταν βρίσκει τα δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ακριβώς συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ είναι ο κύριος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου;

«Θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες, με ένα ελφρύ προβάδισμα στην ΑΕΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, λόγω της νίκης στο Φάληρο. Όλα κρίνονται από τον ΠΑΟΚ, πλέον, γιατί αυτός είναι πρώτος. Αν κερδίσει σε όλα τα ματς που έχει μπροστά του, θα είναι πρωταθλητής. Δεύτερο φαβορί νομίζω ότι είναι η ΑΕΚ, αλλά το σημαντικό είναι ότι και ο Παναθηναϊκός θα παίξει κάποιον ρόλο στο πρωτάθλημα. Έχει να αντιμετωπίσει και τις τρεις ομάδες και, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, δεν παύει να είναι ο Παναθηναϊκός και τα παιχνίδια μαζί του να παραμένουν ντέρμπι».

Σημαντικότερο για τον Δικέφαλο θεωρείς ότι είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ή εκείνο με την ΑΕΚ;

«Φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ειδικά αν φτάσουν μέχρι εκεί χωρίς σταροπατήματα οι ομάδες, είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν θα χάσει αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ, αν δεν έχει χάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ειδικά όπως θα είναι η Τούμπα. Αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρά με τον Ολυμπιακό που ο ΠΑΟΚ γενικά τα τελευταία χρόνια πηγαίνει καλά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags