Facebook Pixel Γιατί χάλασε του παικταρά Κόντε στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-02-10 21:43:00

Γιατί χάλασε του παικταρά Κόντε στον ΠΑΟ - Ποια άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα μπορεί να τον αρπάξει!

Sportdog Team
Γιατί χάλασε του παικταρά Κόντε στον ΠΑΟ - Ποια άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα μπορεί να τον αρπάξει!

Χοντρό παρασκήνιο για τον Ισπανό που καθάρισε το Τριφύλλι. 

Ασταμάτητος ήταν ο Πέδρο Κόντε στη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς όχι μόνο σημείωσε δύο καταπληκτικά γκολ, αλλά έκανε και ό,τι ήθελε απέναντι στην πράσινη άμυνα.

Ο Ισπανός άσος απέδειξε και σε αυτό το παιχνίδι, γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Σούπερ Λιγκ, αλλά και γιατί η περίπτωσή του είχε απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό, ενώ ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για «μπάσιμο» και του ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είχαν τσεκάρει σοβαρά τη περίπτωσή του ενόψει Γενάρη, ωστόσο επειδή ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1,5 ακόμα χρόνο, ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να τον πάρουν ως ελεύθερο.

Ο ΠΑΣ είχε αρκετά χρωστούμενα απέναντι στον ποδοσφαιριστή και υπήρχε δικαίωμα για προσφυγή, ωστόσο μετά την απίστευτη πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, οι Γιαννιώτες απέκτησαν ρευστό και έβαλαν τέλος στα όνειρα του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η φημολογία αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν τον φορ του ΠΑΣ πολύ στενά το τελευταίο διάστημα και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του για το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν επιθετικό που έχει ποιότητα και φυσικά άριστα σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να μπει στο ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πάντως, ρωτήθηκε σχετικά στην συνέντευξη Τύπου το Σάββατο και εκεί απάντησε για το μέλλον του Ισπανού: «Το συμβόλαιό του λήγει το 2019, αλλά έχει ρήτρα και όποια ομάδα του πλανήτη πληρώσει αυτά τα χρήματα της ρήτρας, μπορεί να τον πάρει. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε με πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Αλλά όπως με τον Τσουκαλά και τον Ντε Βινσέντι, έτσι και με αυτόν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που μπορεί να φύγει νωρίτερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήτρα του πολύ ικανού φορ είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags