Facebook Pixel Sportdog.gr | Νοστάλγησε παλιό παίκτη του ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος: «Αυτός μας λείπει»!
| 2018-02-10 22:18:00

Νοστάλγησε παλιό παίκτη του ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος: «Αυτός μας λείπει»!

Sportdog Team
Νοστάλγησε παλιό παίκτη του ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος: «Αυτός μας λείπει»!

Σε ποιον έκανε ειδική μνεία ο Έλληνας στόπερ;

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν «σκασμένος» μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα και παραδέχθηκε πως το γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν έχει ακόμα πετύχει «διπλό» είναι κάτι που δεν τιμάει τον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα έχει προβλήματα στην επίθεση και δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες της επειδή της λείπει ένας επιθετικός σαν τον Μάρκους Μπεργκ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, δεν έχουμε πάρει ακόμα νίκη εκτός έδρας και αυτό δεν μας τιμάει ως ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι συνδυασμός ψυχολογίας, χαμένων ευκαιριών και αν βάζαμε γκολ με τον Μυστακίδη απόψε θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω παρότι προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε στην επανάληψη.

Μας λείπει ένας καλός φορ σαν τον Μπεργκ, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε, αν είχαμε έναν σέντερ φορ τύπου Μπεργκ θα είχαμε πάρει αρκετά διπλά. Έτσι είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια, ξεκινήσαμε καλά απόψε, πατούσαμε καλύτερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν κομβική κατά τη γνώμη μου η χαμένη ευκαιρία του Μυστακίδη και δεχθήκαμε τελικά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ειδικά το δεύτερο δεν γίνεται να μπαίνει έτσι.

Ξεκινήσαμε δύσκολα τη χρονιά, είχαμε άλλους στόχους, διαφοροποιήθηκαν στην πορεία αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ή τουλάχιστον να μπούμε για τη νίκη, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Το αποψινό παιχνίδι ήταν καθοριστικό για να προλάβουμε την πεντάδα, έπρεπε να νικήσουμε ή τουλάχιστον να μη χάσουμε, δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στους αγώνες που απομένουν.

Ο Οικονόμου μου είπε ότι ο Κόντε τον τράβηξε στο 2-0, δεν έχω δει τη φάση όμως. Οι νέοι μπαίνουν κάπως βίαια στην ομάδα φέτος, δεν είναι εύκολο από την Κ20 να παίξεις κατευθείαν στην πρώτη ομάδα και να έχουμε και απαιτήσεις κιόλας, αυτή η μετάβαση πρέπει να γίνεται πιο ομαλά. Όλα τα παιδιά δείχνουν ζήλο, είναι για αυτούς μια ευκαιρία όπως είναι και για τους υπόλοιπους από εμάς, να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να βγει από μια δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσει μπροστά.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, δεν ξέρουμε καλά καλά τι μας ξημερώνει, φεύγουν παίκτες και μπαίνουν νεαροί στην ομάδα. Πρέπει να δέσουμε γρήγορα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, να προσπαθήσουμε περισσότερο για να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε στην Αθήνα, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να σηκώσουμε κεφάλι, να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να πάμε στην Λάρισα την επόμενη Δευτέρα για τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags