Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον Χάρις Σεφέροβιτς που ήθελε και ο Ολυμπιακό, πήγε να πάρει από Μπενφίκα ο Δικέφαλος!
| 2018-02-11 09:45:00

Σεντερφοράρα για... αντι-Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - «Χτύπημα» και από τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σεντερφοράρα για... αντι-Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - «Χτύπημα» και από τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελή καψούρα σε Τούμπα και Πειραιά ο πιτσιρικάς.

Μπορεί τελικά ο ΠΑΟΚ να μην απόκτησε επιθετικό όπως ήθελε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να μην έχει… άγχος σε περίπτωση τραυματισμού ή τιμωρίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς δεν «έψαξαν» την αγορά για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να έρθουν στην Τούμπα και να κάνουν τη διαφορά.

Τo sportdog.gr έμαθε λοιπόν πως ο Δικέφαλος του Βορρά απευθύνθηκε στην Μπενφίκα προκειμένου να αποκτήσει δανεικό έως το καλοκαίρι τον 25χρονο διεθνή Ελβετό με βοσνιακές ρίζες Χάρις Σεφέροβιτς, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στους «Αετούς της Λισαβόνας» από το καλοκαίρι έως τον Οκτώβριο, αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο αγώνες πρωταθλήματος ως αλλαγή για συνολικά οχτώ λεπτά και… ξεσκουριάζει μόνο στους αγώνες του Κυπέλλου Πορτογαλίας και του πορτογαλικού Λιγκ Καπ.

Η απάντηση της Μπενφίκα ήταν όμως αρνητική για τον πρώην άσο της Φιορεντίνα, της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τον οποίο οι Πορτογάλοι απόκτησαν τον περασμένο Ιούλιο ως ελεύθερο.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Για τον Σεφέροβιτς ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, με τους Πειραιώτες να παρουσιάζονται να έχουν ρωτήσει την Μπενφίκα για το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δανεισμό του Ελβετού, χωρίς όμως να πάρουν ξεκάθαρη απάντηση.

Για όσους έχουν πάντως… καλό μνημονικό, θα θυμούνται πως το όνομα του Σεφέροβιτς «έπαιξε» στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2016, τότε που ο ατζέντης του, Φάλι Ραμαντάνι, εμφανιζόταν να τον έχει προτείνει σε Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες λίγο καιρό πριν δώσει τα χέρια με την Μπενφίκα για πενταετές συμβόλαιο, το οποίο ενεργοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα όταν και ο Ελβετός έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags