Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τάκης Λεμονής ήθελε να φέρει τον Απόστολο Βέλλιο!
| 2018-02-11 10:30:00

Χοντρό παρασκήνιο στο Λιμάνι με κλεισμένο φορ-Ποιος έριξε χυλόπιτα, τι έκανε ο Λεμονής

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο στο Λιμάνι με κλεισμένο φορ-Ποιος έριξε χυλόπιτα, τι έκανε ο Λεμονής

Ποιος ακύρωσε το deal, πού κολλάει ο Ανσαριφάρντ.

Όπως πάντα, πριν και κατά τη διάρκεια κάθε μεταγραφικής περιόδου αναπτύσσονται πάρα πολλά σενάρια και φήμες -ειδικά για τις μεγάλες ομάδες- και ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω μπορούμε να θυμηθούμε πολλές περιπτώσεις παικτών που βρίσκονταν μια ανάσα από τους Πειραιώτες σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, τα οποία όμως διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα.

Η υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου αποτελεί... κλασικό παράδειγμα, καθώς για τον επιθετικό της Νότιγχαμ ήδη από τον περασμένο Νοέμβριου έριζαν οι φήμες ότι είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο.

Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού στον παίκτη δεν είχε γίνει καν νύξη από τους Πειραιώτες εκείνη την περίοδο. Η διερευνητική επαφή έγινε αργότερα, με τον Βέλλιο να απαντά ξεκάθαρα ότι προτιμά να μείνει στη Νότιγχαμ και ας μην παίζει, παρά να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε.

Παράλληλα, στη σφαίρα του μύθου ανήκει και η φημολογία που ήθελε τον Τάκη Λεμονή να ζητά την απόκτηση του Βέλλιου. Ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων είχε συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μόνο τις πρώτες μέρες της επιστροφής του στον πάγκο της ομάδας. Βλέποντας, όμως, τον Ανσαριφάρντ να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και γνωρίζοντας ότι ήταν αυξημένες οι πιθανότητες για την απόκτηση του Μιραλάς τον Ιανουάριο, ο Λεμονής δεν έθεσε ποτέ θέμα Βέλλιου.

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, παρέμεινε στη Νότιγχαμ και δεν «ψάχτηκε» για άλλη ομάδα ούτε καν στην Αγγλία. Αιτία ήταν η αλλαγή προπονητή στην αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο, που έδωσε κίνητρο στον Βέλλιο να παλέψει για να ξανακερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, αντί να ψάξει άλλον σταθμό για την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags