Facebook Pixel "Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα"
| 2011-08-09 00:35:00

"Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα"

"Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα"

Με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο Νεϊμάρ, άσχετα από το γεγονός ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA χωρίς να αναφερθεί στην Ρεάλ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, την οποία πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Δεκέμβρη στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

"Το να αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή. Δε νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τακτικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Πρέπει να προσευχηθούμε, να ζητήσουμε τη βοήθεια του Θεού και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα παίξουμε κανονικά το παιχνίδι μας αλλά πριν καν σκεφτούμε τον τελικό, έχουμε να παίξουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό και επικίνδυνο παιχνίδι"
, τόνισε ο Νεϊμάρ για την πιθανή αναμέτρηση με την Μπάρτσα και πρόσθεσε:

"Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και έχει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αλλά εμείς θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε".

Ύστερα από αυτή τη δήλωση δεν νομίζουμε ότι θα δουν και με πολύ καλό μάτι στη Μαδρίτη, πιθανή έλευση του Βραζιλιάνου στην ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags