Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός θέλει να «κλέψει» top όνομα από την ΑΕΚ - Θα κάνει το διπλό «μπαμ» με Κουρμπέλη;
| 2018-02-17 14:00:00

Αυτός θέλει να «κλέψει» top όνομα από την ΑΕΚ - Θα κάνει το διπλό «μπαμ» με Κουρμπέλη;

Sportdog Team
Αυτός θέλει να «κλέψει» top όνομα από την ΑΕΚ - Θα κάνει το διπλό «μπαμ» με Κουρμπέλη;

Πρώην της Ένωσης κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Θα τα καταφέρει; 

Στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Ντιναμό βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη άνθρωπος της Βασιλείας, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον Όγκνιεν Βράνιες, για τον οποίο η ελβετική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, τα νήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση κινεί ένας παλιός γνώριμος της Ένωσης, ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.

Ο πρώην υπεύθυνος σκάουτινγκ των Κιτρινόμαυρων είναι αυτός που έφερε στην Αθήνα τον εκπρόσωπο της Βασιλείας για χάρη του Βόσνιου στόπερ, ο οποίος στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς είχε πολύ καλή απόδοση, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό deal που θέλει να κάνει στην Ελλάδα ο Αργεντινός.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του sportdog.gr, στο στόχαστρο του Ντε Μπαρτόλο βρίσκεται ένας ακόμη παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ως γνωστόν έχει βγει στο σφυρί από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, τόσο για τον άσο της ΑΕΚ όσο και για τον άσο του Τριφυλλιού, δεν είναι εύκολο για τη Βασιλεία συγκεκριμένα να προχωρήσει τις δύο υποθέσεις. Για τον πρώτο το τίμημα είναι πολύ υψηλό, ενώ ο δεύτερος στοχεύει να συνεχίσει στην καριέρα του στην Ιταλία.

Μάλιστα, όσον αφορά τον Έλληνα μέσο είναι πολύ πιθανό να μπει στη διαδικασία να αλλάξει μάνατζερ προκειμένου να πετύχει το καλοκαίρι τη μετακίνησή του στη γείτονα χώρα, μιας και ο Αντώνης Αποστολόπουλος δεν κατάφερε μέσα στον Γενάρη να φέρει την πρόταση που είχε τάξει τόσο στον παίκτη όσο και στους Πράσινους.

Και βέβαια παίζει πάντα σε αυτή την περίπτωση το σενάριο να αναλάβει ξανά τον ποδοσφαιριστή ο πρώην μάνατζέρ του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στο χώρο μετά την αποχώρησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags