Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα: Του έριξε «άκυρο» ο Ολυμπιακός και τώρα ετοιμάζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης!
| 2018-02-20 10:50:00

Απίστευτα πράγματα: Του έριξε «άκυρο» ο Ολυμπιακός και τώρα ετοιμάζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα: Του έριξε «άκυρο» ο Ολυμπιακός και τώρα ετοιμάζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποιον πήραν τελικά στη θέση του οι Ερυθρόλευκοι; Δεν υπάρχει...

Μπορεί πλέον να συζητάει όλη η Ευρώπη για τις προπονητικές του ικανότητες, την εξαιρετική ομάδα που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια και το πολύ πιθανό πλέον σενάριο να τον δούμε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ως διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο πριν μερικά χρόνια όχι μόνο είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά είχαν γίνει και αρκετές συζητήσεις για να έρθει στο Λιμάνι. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να βγει στην αγορά προς αναζήτηση προπονητή στη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την απόφαση του τελευταίου να φύγει για δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό.

Λόγω της επιτυχημένης πορείας του Βαλβέρδε και της τρομερής σχέσης που είχε δημιουργήσει με την ομάδα και τον κόσμο, οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν και πάλι στην Ισπανία και μάλιστα κοιτούν ξανά στην Εσπανιόλ, όπου ο τότε προπονητής της έχει ήδη διακηρύξει σε διοίκηση και ΜΜΕ πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει, λόγω των φιλοδοξιών του.

Ο λόγος φυσικά για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος όχι μόνο δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά είναι και αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, προφανώς έχοντας δει και την εξέλιξη της καριέρας του Βαλβέρδε.
 

Οι Πειραιώτες είναι «ζεστοί» και προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Αργεντινό προπονητή, ωστόσο δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ζητάει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο στο Λιμάνι κρίνουν ότι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να του δώσουν. 

Έτσι λοιπόν, αφήνουν την περίπτωση του Ποκετίνο και στρέφονται στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος  ήταν φέρελπίς, δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις και σίγουρα κόστιζε λιγότερο. Η συνέχεια για τον Πορτογάλο, γνωστή. Παρότι έχει τον Ολυμπιακό πρώτο, δεν αρέσει στον κόσμο το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και απολύεται στις 19 Γενάρη. Το καλοκαίρι επιστρέφει στην Πορτογαλία για την Σπόρτινγκ, όπου μένει έναν χρόνο και μετά… ανεβαίνει επίπεδο, καθώς συμφωνεί με τη Μονακό και μετά από λίγο καιρό κάνει όλη την Ευρώπη να συζητάει για το δημιούργημά του και την εξαιρετική πορεία των Μονεγάσκων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, κανείς δεν μπορεί γνωρίζει αν ερχόταν στο Λιμάνι την άνοιξη του 2012, αν θα ακολουθούσε και ανάλογη πορεία στην καριέρα του. Ο Αργεντινός  αποχώρησε τελικά από την Έσπανιόλ τον Νοέμβριο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2013 συμφώνησε με την Σαουθάμπτον. Στους «Αγίους» έμεινε για 1,5 χρόνο, κατάφερε πολύ γρήγορα να φτιάξει το όνομά του στο Νησί και από τον Μάιο του 2014 βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ, με την οποία έχει πετύχει σπουδαίες επιτυχίες τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη, όπως φέτος στο Champions League.

Γι’ αυτό και πλέον πάρα πολλοί τον θεωρούν σίγουρο για επόμενο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, από το καλοκαίρι, ίσως πακέτο με τον Χάρι Κέιν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags